Börsipäev 28. detsember

Obama said not to make new offer in fiscal cliff talks.

USA indeksid lõpetasid kenasti punases: DJIA -1,21%, NASDAQ -0,86% ja SP500 -1,1%.
Selge, paneme kirja - teevad Kreekat. Vahet märkate? Mina küll ei märka! Kuniks nuga kõril verd ei lase, ei tule midagi.
Nüüd kus pullid on uskuma jäänud, et see prinditud majandustõus on püsis ja jääv on suurepärane aeg neid seal aedikus veristama hakata.
Esialgu on see pigem aedikus valitsev paanika, sest kauboidest valvurid ei suuda pohmas peaga selgusele jõuda, kes neist on Ameerikamaa parim ratsutaja.
harley
Nüüd kus pullid on uskuma jäänud, et see prinditud majandustõus on püsis ja jääv on suurepärane aeg neid seal aedikus veristama hakata.

07.06.12@$132
Kui Ben hakkab korrutama, et kõik on korras siis peaks kogenud kuulajal tuluke põlema hakkama nagu Pavlovi koeral. (ehk on aeg lühikeseks minna)

09.02.12 OMXT teemas, mulle tundub aroonia võtmes.
Ärge nüüd loobuge, pingutage ikka veel, pange auru juurde!
Aktsiat on mega odavad, ostke!

02.09.11 OMXT teemas
Ole mureta esmaspäeval tuleb sellele langusele olulist lisa :)
Ja see on alles algus.

07.06.2010
Mingit põrget ei tule! Sirgelt müüjakse need põrked ära.Selge terend alla.

05.02.10@$106
feels good to be short.

Võtsin vaevaks uuesti üles otsida valiku MC Short Harley möödunud aastate väljalastud singlitest.

[quote=ymeramees]

Võtsin vaevaks uuesti üles otsida valiku MC Short Harley möödunud aastate väljalastud singlitest.

Üks on kindel, peale igat minu postitus tuleb üks väike tüdruk siia foorumisse kohe vinguma. :)
Ei viitsi sinu postitusi siia copima hakata.
ymeramees, su pidev vingumine on nagu tatt mis tuleb külma ilmaga ja rikub ainult tuju.
Sa räägid veristamisest? Kui sa ei oleks jutumees, vaid tegutseksid oma väljaütlemiste kohaselt, siis peaksid sellest tegevusest küll kõike ja rohkemgi veel teadma, arvestades su ajalugu. Aga arvestadest jällegi tonaalsust, et sul muidu on kõik korras, välja arvatud minu vingumine, siis sul vist reaalselt raha ei ole seal, kus su suu liigub. Sellest ka mu arvamus, et sa väikest sorti naljamees oled. Nende üle naermine on ju adekvaatne tegevus ometi?
A võibolla FAZ short, siis küll ju õigesti
Mõned järgnevad nädalad tundub faz short kalliks maksma minevat.