Börsipäev 27. detsember

tänud, ehh oleks vähe negatiivseid positsioone vähendanud ja tulu vähemaks tõmmanud aga hapukapsad lõid pähe ja jõlumelu tõmbas rajalt maha:)
to: Ouna Ants. Normaalsed inimesed peaksid III -sse pensionisambasse makseid igakuiselt tegema. Seega enamusele ei tohiks aasta viimased päevad olulised olla. Mina näen nende tulumaksu-tagasimaksmise reklaamide taga pigem ikkagi uute III samba ohvrite püüdmist, kellel veel III sammas sõlmimata.
Kas normaalsed inimesed on meie ühiskonnas ohvrid? Kui sa ei ole püütav saakloom elik ohver, kas oled siis ebanormaalne?
to: ttrust.
Enamusele ei olegi need päevad olulised, aga just siin foorumis on selline meeldetuletus just igati õigustatud, ma arvan. Ja ka ülejäänutel ei teeks paha tulu maksimeerimisele mõelda.
Need, kellel sissetulek kõigub või kes ei maksa iga kuu maksimaalselt tagastatavas ulatuses makseid, nendel on just õige aeg arvestada kui palju saavad nad veel juurde maksta ning 3 kuuga sellelt kapitalilt 22% teenida. Ise tegin ka sellise arvestuse, aga sel aastal oli väärtpaberitulu suurem kui summa, mida sain juurde maksta tulumaksu tagastamiseks. Ehk seekord arvasin, et 10. kuu kohustuse vähendamine ei tasunud ära. Kui aga seda poleks olnud, oleksin suunanud küll vastava summa otse III sambasse enne aasta lõppu.
Citigroupi võimalik varade müük on päris huvitav
pean silmas STU'd, mille üks kosilastest võiks olla FMD
Mina tunnen end küll III samba ohvrina, siiamaani on mul õnnestunud siiski lepingut mitte sõlmida.
III sammas pole II sammas, et seda peaks vältima- saad enne pensioniiga vabaneda... ;)
Seejuures tuleb kyll kogu müügisummalt tululumaks maksta.
III samba ohvrina end veel ei tunne ;O)
Ei oska öelda, ohver või mitte, siiani pole veel keegi mulle III sammast pädevalt müüa isegi mitte üritanud. Ise vägisi ka liituma ei tiku. Tunne on igatahes täitsa normaalne :)