Tea kas Nasdaq lõpetab 0% muutuse lähedal? Kui jätkab sama nurga all tõusu võib isegi + rebida.
Ericsson teatas, et teeb homme oma tulemused teatavaks oodatust varem kell 7.30. Ei mingied põhjendusi. Kuidagi imelik - miks peaks oma tulemusi heast peast tükkmaad varem (mitu tundi) teatavaks tegema?
juba täna püsis ericsson kentsakalt tõusutrendis kui teised tech asjad kukkusid. äkki on tegu infolekkega ja üritatakse see info võmalikult vara turule anda?
hmmm. positiivne või negatiivne?
positiivne, nsdaqi futuurid ka positiivsed
Ma arvan, et Ericssonil tuleb oodatust suurem kahjum, kuid juba IV kvartalis peaks tulemus paranema, seda eeskätt kulude kokkuhoiule.
Osama, nasdaqi futuurid on pigem seetõttu praegu positiivsed, et Viisnurk paneb Q4 eriti vinged tulemused. :-D
Nasdaq ei suutnud eilset sulgemist võtta, tegi topetltipu ja arvan et viimased 2h tuleb alla.
pigem täna umbes 0 ja homme veel üleval ja reedel alla, sest peale 11.09 on reedeti olnud roheline
ajuvaba
Enne lõppu väike ralli... Mis võiks põhjuseks olla?
NAZ murdis sellest eilsest close'st ikka läbi ja pärast seda toimunud püstloodi nägid kõik. Suht ajuvaba tõesti, kardetakse vist rongist maha jääda.
1770/1780 järgmine vastupanutase.
Keegi viitsiks nagu neid "vastupanutasemeid" kommenteerida ka? Mille põhjal taolisi asju väidetakse? Ja kas keegi on statistikat teinud, mitmel juhul on indeksid taoliste "toetus- ja vastupanutasemete" juures püsima jäänud või kui mitmel korral on on nad ymber pööranud vahepeal?
Või on lihtsam korrata endale ja teistele tehnilise analüüsi dogmasid nii kaua kui neid isegi uskuma jäädakse? :)
PS: Sorry kui ma pisut noriv olen, ma tean et lihtsam on guruks saada nii, kui kümme korda midagi enesekindlalt väita ja kui ühel korral pihta läheb, siis jääb rahvale meelde...
Aga kui kasvõi keegi mu postide põhjal natuke kriitilisemaks muutub, siis mission accomplished:)
Või on lihtsam korrata endale ja teistele tehnilise analüüsi dogmasid nii kaua kui neid isegi uskuma jäädakse? :)
PS: Sorry kui ma pisut noriv olen, ma tean et lihtsam on guruks saada nii, kui kümme korda midagi enesekindlalt väita ja kui ühel korral pihta läheb, siis jääb rahvale meelde...
Aga kui kasvõi keegi mu postide põhjal natuke kriitilisemaks muutub, siis mission accomplished:)
kui 1800 ära käiks, võiks juba alla rallisid vist oodata.
NVAX mu sõber
Fit, 1770/80 on ju nädalatagune high. Ma ei ütlegi, et see ületamatuks kujuneb, kuid vastupanutasemeks nimetatakse seda anyway.
Seni kuni TA raha teeb, tuleb enda "dogmadega" rahul olla :)
Aga Fit, kriitika väga õigustatud - tean ise üsna hästi kui rumalalt Eesti investorid kohe super-kiirelt-rikastumas on. Ja 98% juhtudest lõppeb see lossiga.
Seni kuni TA raha teeb, tuleb enda "dogmadega" rahul olla :)
Aga Fit, kriitika väga õigustatud - tean ise üsna hästi kui rumalalt Eesti investorid kohe super-kiirelt-rikastumas on. Ja 98% juhtudest lõppeb see lossiga.
riq, Sul vist täna hea päev!
ruumorid, et BIN boy on venelaste poolt kätte saadud ( vot see siis drivibki indekseid kõrgemale)
maa keel kommenteeritakse asja ikka nii, et palju cash-i üle
maa keel kommenteeritakse asja ikka nii, et palju cash-i üle
Kus sa seda ruumorit kuulsid?