Börsipäev 24. oktoober

nii, kuis ma soovisin, nii ka läks
ja ma ei leia üles aga kui nafta juuli keskel kukkus 10%, sai mainitud trendi murdumisest ja 75% kukkumisest
nojah...
rams, sa oled LHV foorumi Roubini :-D
mhh huvitav kas Starmanile tehti lõpuks ülevõtupakkumine või näitab SEB konto villast
http://www.amazon.com/gp/reader/1893958701/ref=sib

:D :D
Aega ju veel on aasta lõpuni. :)

Pictet vahendusel tänahommikune ülevaade sellest, mis maailma indeksid, sektorid ja toorained teinud aasta algusest

Customers Who Bought This Item Also Bought:

Why the Real Estate Boom Will Not Bust - And How You Can Profit from It: How to Build Wealth in Today's Expanding Real Estate Market

:)
ma ei suuda uskuda et aud/usd oli 0.6!
3kuuga-40% , müstika!
Ma vist olen natuke tühm aga..näpuotsaga buys..asju mis on 15%+ all.

Riskiks on full-blown paanika, mis viib kõik 25-30% alla täna (kust tuleb siis lihtsalt juurde osta).

Suurelt ei tee mingil juhul, unless kui super-paanika.
PIMCO's El Arian: Emerging markets started the sell-off, carry trades got hit hard, forced reductions began yesterday - Insists however that credit pipes are starting to unclog.
siin tuleb paluda:
palun anna täna - 15%, palun anna -15%, palun, ausaõna, siis hakkan mina ka investoriks!
Roti asemel oleks 2008. aastat paremini iseloomustanud üks teine loom
Samas jälle, eks käesoleval roti aastal tekkis juurde väga suur kari "rotte", kes oma varandustega oluliselt allapoole sõitsid ja paljud ka nendest pankrotistusid ja ennast põhjas leidsid. Nagu õige aasta oleks.
MSFT $20.80 näib küll mõnus bargain.
Erko postitusest lugesin alguses: Pizdets vahendusel...
Igatahes ilmekas pilt, kuigi mitte eriti ilus.
2 fun
samas MSFT-l ei lähe toodete juurutamisega just kõige paremini - XP>Vista üleminek on vaevaline. Olukorda üritatakse ilmselt lahendada järgmise versiooni (windows seven) võimalikult kiire turule pushimisega, kuid liigne kiirustamine ei tõota just kvaliteedile head.

MSFT eelis on muidugi jah endiselt see, et tõsiseltvõetavat konkurentsi opsüsteemide turul pole, käib konkureerimine iseenda vanade toodetega. Aga siiski, oleksin ettevaatlik.
msft, hea koht tõesti, sees 20.76
Ma tahan täna nähe 50% krahhi HAHAHA
kas MSFT peaks miski päästma siin 2001 a levelitel? Tehniline tase? :D Sony tegi 13 aasta põhja täna.