Kahtlane vidin.
Ma olen selliste pikemate langejatega saand selliseid kolakaid et vähe pole.
liiga vara põrkas
tsix tegi hüppe ~30%
spets, kardan, et red andis inspiratsiooni valeks otsuseks...
spets, kardan, et red andis inspiratsiooni valeks otsuseks...
sellel aktsial ei tulnud sellist momenti mis oleks mulle ostmiseks põhjust andnud.
See tõus mis ta nüüd tegi oli ülepingutatud
See tõus mis ta nüüd tegi oli ülepingutatud
sellest ka kiire kukkumine taas
See tõus tuli mingist nende sõnavõtust hommikuste kuulujuttude peale, et nad on ikka tublid ja võtavad vajalikud sammud ette jne.
tmwd on teises tsüklis parasjagu.
terekest
jälgige AGRAt on täna liikunud järgmiselt:
6.15...7.15
6.70...7.20
panin õnge välja praegu
6.75 peale
jälgige AGRAt on täna liikunud järgmiselt:
6.15...7.15
6.70...7.20
panin õnge välja praegu
6.75 peale
kalamees,
AGRA liikumine on puhtalt ORCL võimendus...
volume on päevakeskselt madal...
õhtu viimane tund võib sulle kilu otsa tuua...
öösel kasutad elussööta...
AGRA liikumine on puhtalt ORCL võimendus...
volume on päevakeskselt madal...
õhtu viimane tund võib sulle kilu otsa tuua...
öösel kasutad elussööta...
täna mitte
ja mis seee orcl siia puutub?
liigub sarnaselt või?
liigub sarnaselt või?
Võtsin Tech sektorist pika positsiooni.
Loodan et selleks korraks on verevalmine läbi ja lähipäevadel turgude tõus jätkub....
Loodan et selleks korraks on verevalmine läbi ja lähipäevadel turgude tõus jätkub....
Kui muidugi tõus üldse jätkub...
See peaks 1-2 lähema päeva jooksul selgeks saama.
Mida arvate?
Viies, Sina ilmselt ihud nuga et seda Pulli torgata...
:)
See peaks 1-2 lähema päeva jooksul selgeks saama.
Mida arvate?
Viies, Sina ilmselt ihud nuga et seda Pulli torgata...
turg lihtsalt jätab sellise mulje, et hullem oleks nagu möödas.
Kes kukub lõksu kes ei kuku.
Kes kukub lõksu kes ei kuku.
kas aega jätkub ka 2000 punkti võtmiseks (NAZ)? hetkel tundub, et jah.
ah et siis nii karud olete...
vähe vajub veel jah edasi, ega ma nii täpselt ei mõelnudki...
ja ega ma väga pikka tõusu ju ka ei oota.
paar päeva ja sellest piisab (mulle).
vähe vajub veel jah edasi, ega ma nii täpselt ei mõelnudki...
ja ega ma väga pikka tõusu ju ka ei oota.
paar päeva ja sellest piisab (mulle).
Päeva lõpus oli nõrkus suurem kui oleks oodanud.
Oleks saanud veelgi parema hinnaga....
beast
aga mul on siiralt hea meel et 2000 jäi siiski võtmata.
Edasi soovin aga meie tublidele stokkidele jõudu ja jaksu.
Kas pulle ka hetkel on?
Teremere, mida arvad?
Oleks saanud veelgi parema hinnaga....
beast
aga mul on siiralt hea meel et 2000 jäi siiski võtmata.
Edasi soovin aga meie tublidele stokkidele jõudu ja jaksu.
Kas pulle ka hetkel on?
Teremere, mida arvad?
kuule sander,
Tuleb välja,et ma olen vaid oma aega siin su peale raisanud?Väga pikka tõusu sa ei oota?Kaks päeva pikka tõusu?Kaks päeva on mitte väga pikk tõus...?
kannatust on vaja,kas mäletad?
:-)
Loodetavasti vajub asi siiski veel allapoole,ka homme.Kui Nas 1950-1900st selle nädala jooksul läbi ei vaju,pole pabistada midagi...
Elliotti sa läbi lugeda ei ole viitsinud,jahh?
Kui Nas 2300 läbi kimab mai jooksul,võib suve lõpuni jalad lauale panna....nagu jalad oleks pidanud kõigil lauala olema eelmise aasta septembrist alates.Siis küll allapoole kelgutades,nüüd jälle üles...
have fun!
Tuleb välja,et ma olen vaid oma aega siin su peale raisanud?Väga pikka tõusu sa ei oota?Kaks päeva pikka tõusu?Kaks päeva on mitte väga pikk tõus...?
kannatust on vaja,kas mäletad?
Loodetavasti vajub asi siiski veel allapoole,ka homme.Kui Nas 1950-1900st selle nädala jooksul läbi ei vaju,pole pabistada midagi...
Elliotti sa läbi lugeda ei ole viitsinud,jahh?
Kui Nas 2300 läbi kimab mai jooksul,võib suve lõpuni jalad lauale panna....nagu jalad oleks pidanud kõigil lauala olema eelmise aasta septembrist alates.Siis küll allapoole kelgutades,nüüd jälle üles...
have fun!
Teremere
olen süüdi....
Luban edaspidi hoolsam olla.
Hakkan kohe raamatuid lugema.
Tegelikult ma väljendasin ennast natuke halvasti.
Tõus võib ka pikem olla, lihtsalt mina ei seadnud endale eesmärgiks rohkem kui paar päeva.
See omakorda tuleb harjumusest optsioonidega kauplemisel. Lihtsalt selline taktika on mul.
Ja las ta tuleb pikem, mul ei ole selle vastu kohe mitte midagi. Eks ma siis kõlgutan ka jalgu... ja sobival hetkel võtan uue positsiooni.
Aga et loodad homme ka veel langusekest.
See on juba kergelt ebameeldiv.
Aga kas tõus ikka suve lõpuni vastu paneb?
Ei tea, kui tõuseb piisavalt mai lõpuni, siis oletaksin et osa juunit tolkneb üleval....siis ohkab sügavalt ja järgneva kahe kuuga sõidame tugevalt alla ja Nasd teeb uue Low.
Sest kui väga pikalt vastu paneb, siis võib-olla enam ei tulegi suuremat langust sügisel. See tähendab et siis Nasd võib-olla ei teegi enanm uut Low-d.
olen süüdi....
Luban edaspidi hoolsam olla.
Hakkan kohe raamatuid lugema.
Tegelikult ma väljendasin ennast natuke halvasti.
Tõus võib ka pikem olla, lihtsalt mina ei seadnud endale eesmärgiks rohkem kui paar päeva.
See omakorda tuleb harjumusest optsioonidega kauplemisel. Lihtsalt selline taktika on mul.
Ja las ta tuleb pikem, mul ei ole selle vastu kohe mitte midagi. Eks ma siis kõlgutan ka jalgu... ja sobival hetkel võtan uue positsiooni.
Aga et loodad homme ka veel langusekest.
See on juba kergelt ebameeldiv.
Aga kas tõus ikka suve lõpuni vastu paneb?
Ei tea, kui tõuseb piisavalt mai lõpuni, siis oletaksin et osa juunit tolkneb üleval....siis ohkab sügavalt ja järgneva kahe kuuga sõidame tugevalt alla ja Nasd teeb uue Low.
Sest kui väga pikalt vastu paneb, siis võib-olla enam ei tulegi suuremat langust sügisel. See tähendab et siis Nasd võib-olla ei teegi enanm uut Low-d.
ei sander,
paari päevaga sa optsioonidega vast küll midagi välja ei pigista hetkel,arvan ma.
Loodan,et vajub veidi alla,see on natuke pikemaajalisele tõusule hetkel kasulik.Juu nõu,kõik pulli pojad tuleb kelgult maha raputada ning karupoegi kelgule meelitada...enne kui...sõiduks läheb.
paari päevaga sa optsioonidega vast küll midagi välja ei pigista hetkel,arvan ma.
Loodan,et vajub veidi alla,see on natuke pikemaajalisele tõusule hetkel kasulik.Juu nõu,kõik pulli pojad tuleb kelgult maha raputada ning karupoegi kelgule meelitada...enne kui...sõiduks läheb.