Tere hommikut,
Tänane hommik leiab futuurid: Naz +0.60%, SP +0.50%. Nafta hind on 1% jagu all ning dollar karvavõrra euro vastu tugevam.
AOL Time Warner (AOL) tuli täna hommikul välja oma Q1 tulemustega, mis vastasid ootustele. Lisaks sellele kinnitas firma 2003. aasta prognoose.
Mis on eristanud seda rallit viimase 3 aasta omadest? Minu meelest on peamiseks erinevuseks see, et see on toimunud märkamatult. See on toimunud ajal, mil meedia pasundab sellest, kui ülehinnatud osad aktsiaid on (kus olid nad 1,2,3 aastat tagasi?). See ei ole toimunud suure käibega, mis tähendab, et enamus turuosalisi ikka veel pole sees.
Ma leian, et see kõik räägib tõusu jätkumise kasuks.
Nasdaq 100 (QQQ) murdis 27 dollari taseme ning jõudis enam-vähem täpselt üleeile märgitud vastupanu alla. Mis saab edasi? Kui täna kõik hästi läheb, siis jõuame 28 dollari tasemeni ning sealt läheb edasine liikumine juba veidi raskemaks. Ma usun korrektsiooni. Aga mitte enne 28-t.
Office Depot (ODP) on nüüd 7-8% ülepoole roninud. Täna oleks aeg 13-13.5 vahel veidi kasumit võtta. Veidi pikemas perspektiivis on aktsia ikka veel väga soodne, kuid enne seda ootan kindlasti väikest külgsuunas liikumist.
E*trade (ET) murdis eile peaaegu 1.5 aastat kestnud allatrendi.
Mis saab edasi? Kui me vaatame aktsia graafikut veidi lühemas perspektiivis, siis näeme, et eilne päev oli väga tugev. Seda olenemata konkurentide (SCH, AMTD) avaldatud mitte-nii-headest tulemustest. See on positiivne märk ning ma usun, et kui panna STOP 4.5 kanti, siis võib aktsiat üritada osta.
sB