Börsipäev 23. -24. märts

vääääga roheline on olla. (aga vähmalt korralikus kasumis).
Stop allapoole ja pühasid pidama
16:27 LEXR sees Q1 -$0.14-0.18 vs -$0.29 consensus; sees revs 'at least $200 mln' vs $179.33 mln consensus
16:25 LEXR prelim -$0.80 vs -$0.72 consensus; revs $188.5 mln vs $187.9 mln consensus

Aktsia järelturul mõnevõrra üleval, ilmselt nii palju üles aktsia siiski ei jää. Mgmt's credibility on piisavalt kannatada saanud ilmselt, et analüütikud ilmselt ei usu neid prognoose. Just my guess.
Mõnevõrra üleval = $6.80 - $6.90 juures.
ilmselt esmaspäev algab kerge LEXR hüppga üles.
tty,

kell 22.51 said teada paev vana uudise, tegid luhikeseks muugi (enne uudise teada saamist?), siis kahetsesid seda, kell 23.00 raakisid juba korralikust kasumist...No ei usu, et Sa nii suure kogusega opereerid, et u 10c liikumise puhul korralikust kasumist raakida.
Kumb oled: virtuaalimees v kalamees?:)
Tere Spunk123,

Ilmselt on meie kasumi "korralikuse" mõõde erinev. Antud juhul on minu jaoks kasum korralik võrreldes selle rahaga ja ajaga mis selle tekkimiseks kulus.
Lühikeseks müügi tegin enne hüppe põhjuse teada saamist - kuna eeldasin et nii kiire hüpe peab alla tulema. Lühikeseks müügiks veendumusele andis kindlust juurde hinna kiire langemine. Lexerit olin mõnda aega jälginud ja kohtuprotsessidest olin teadlik - kuid ei pööranud sellele infole piisavat tähelepanu. Kui sain hüppe põhjuse teada siis hakkasin kahtlema kas ja kui pikalt langus kestab. See mure on siiani kuna miski ei välista uut ostuvaimustust esmaspäeval.

Kuna sa tundsid huvi: siis jah on reaalne tehing - kuid väikese summaga, sest emeerika turg on võõras ja lühikeseks müüki olen varem vaid korra pruukind. Seega riskid minule mitmekordsed.