Kas saan õigesti aru, et lühikeseks müügi keelamine peaks ka puttide hinnad üles viima, kuna kirjutajad ei saa enam beetat hedge-da?
anoogen
hästi lihtne ja hüpoteetiline näide - kui mul oli indeksis eile näiteks 50/50 vaid 2 aktsiat - AIG ja WFC, siis, AIG täna +30% ja WFC -10%, seega ma peaksin AIG katma ja WFC shortima juurde, WFC shortida ei saa, kust ma raha saan AIG katmiseks?
hästi lihtne ja hüpoteetiline näide - kui mul oli indeksis eile näiteks 50/50 vaid 2 aktsiat - AIG ja WFC, siis, AIG täna +30% ja WFC -10%, seega ma peaksin AIG katma ja WFC shortima juurde, WFC shortida ei saa, kust ma raha saan AIG katmiseks?
Mis nüüd nafta hinda puudutab, siis tahaks siinkohal öelda, et tegu on short squeeze'iga oktoobri lepingutes, mis täna õhtul lõppevad. Sel ajal kui oktoobri lepingud on 17% üleval, on november tõusnud 6%.
ühesõnaga , skf kooseisus olevate lühikesed ja pikade positsioonid jäid suures järgu samaks kui shortimise keelu hetkel oli
Kuna mitte kumbagi tehingut ei saa teostada? ühe jaoks puuduvad vahendid, teine keelatud?
Kuna mitte kumbagi tehingut ei saa teostada? ühe jaoks puuduvad vahendid, teine keelatud?
speedy, olen selle jutuga kursis ning võtan arvestatava taustinfona. Olen püüdnud ka foorumisse panna mõlema poole argumente, kuid üldiselt seda äkilise (ja ajutise) demandi juttu väga ei usu. Kui inimesed ootavad hindade jätkuvat langust, siis neil ei ole mõtet ennast miinusesse osta. Praegune nõudlus on nagu on ning kui seegi ära kukub, siis pigem "suuremate" põhjuste tõttu (jätkuvalt nõrgenev majandus, ostujõu langus, pessimistlik tulevikunägemus, tõusvad intressimäärad). Praegu aga ootame hinnalanguse järsku pidurdumist, mis võib tulla juba selle aasta jooksul.
seega võiks juba DUG-i poole vaadata?
Vara veel. :)
kardan ka
USO püüab jälgida nafta spot hinda ja +6,30%
Päris hea tulemus, kui maailmapäästmiskavale reageeritakse SPY 2,7% ja XLF 7,5 langusega. Aga see-eest oli tore reedel rahasid ümber jaotada, muu vist polegi oluline.