VIX on jõudnud 2 päevaga 17-18 vahemikust 26 punktini. Muljetavaldav liikumine.
Täna siis jälle üpris verine päev börsil. Vördlen graafikuid, Tallinna OMX ja Nasdaq, paratamatult jookseb juhe kokku, kui Nasdaq miinus 2 prossa aasta algusest ja Tallinn 30prossa pluss aasta algusest.
Vaatan ja imestan, sest pole ju maj, buumi siin, töötus kasvab, maj suht niru jne.
Ma lihtsalt ei saa aru. Vöibolla seda lohutan, et tegemist fondide koti pähe tömbamisega Tallinnas
Vaatan ja imestan, sest pole ju maj, buumi siin, töötus kasvab, maj suht niru jne.
Ma lihtsalt ei saa aru. Vöibolla seda lohutan, et tegemist fondide koti pähe tömbamisega Tallinnas
angelike
Lohuta aga. Vist teist päeva juba ilma. Ei mingit tõusu...
Lohuta aga. Vist teist päeva juba ilma. Ei mingit tõusu...
Nüüd hakkas langus pihta Nasdaqil, ei no normaalne
FAZ-i callid on hea kaup
Kui Tallinn OMX isegi 10 prossa plussi jääks, on igati hea
Eks näis, mis Tallinn OMX järgmine nädal teeb
Eks näis, mis Tallinn OMX järgmine nädal teeb
10 prossa plussis FAZ
mnja
mnja
Eks seda ole juba üsna kaua rõhutatud, et kui kord see langus tuleb sisi võib olla üsna verine. Hetkel S&P 500 kauplemas alla 1100 punkti, mis psüholoogiliselt üsna oluline tase. Järgmine nädal saab kahtlemata väga huvitav olema, kuid pakuks et siit tuleb langusele veidi lisa.
Järgmine nädal saab ka huvitav olema, mis Tallinn OMX teeb. Kas verd tuleb .
lõpuks verine, eks veel tundlikum saab olema aasia esmasp,ja millist tampi eesti aktsiad võivad saada koridor võib päris kitsaks minna,aga eks paista
Angelike, Tallinn oli üles haibitud. Mingit hea uudisega tegelikult ju keegi börsiettevõtetest lagedale ei tulnud ja põhjus tõusuks igati puudus. Suures osas on Tallinna turul tomuvas ka LHV käsi mängus.. Tehke ise omad järeldused, kes antud tõusust kõige rohkem kasu lõikab ja kelle arvelt ning kes lolliks tehakse.
Obama selle tõusu sigitas ja nüüd ka tapab:) OMX kohta saab ainult kiidusõnu öelda,tragid poisid jõdsid just aastaks plaanitud tõusu õigeks ajaks ära teha. Järgmine nädal saab huvitav olema ,hirm ja ahnus käivad käsikäes,nobedad näpud saavad surnud kassi põrkest osa.
wunkerbol, vastupidi on hoopis. Baltikum kaigub headest uudistest, ettevõtete tulemused paranevad, eesti saab euro, intressid langevad, etc. Tegelikult polnud kohapealt mitte ühtegi kehva uudist, et aktsiad ei peaks rallima, aga õhk oli otsas ja muu maailm pakkus meile võimaluse hinge tõmmata.
Löikasin kasu 20minutiga oma mingitest jäänusrahadest ,mis olid jäänd. A positsiooni pole Tallinnas. Ma poleks seda uskund, mis Tallinnas toimuma hakkab. Seega loll olen
Im Failed
Im Failed
vix-i vaadates võiks järgmine nädal korralik põrge tulla
Tibusid loetakse sügisel. Seniks mänguilu!
Mina näen küll oma rahakotis veel kroone. Sündmustest ette ei maksaks rutata, võib valusalt tabada. Ei ole see euro veel käes midagi ning tõenäoliselt otsustavad euro saatuse ikkagi maailmapankurid mitte Eesti. Intressidest niipalju, et uudistest võib välja lugeda keskpanga plaani intressi tõstmisest 3-4 kuu pärast. Marginaali hakatakase langetamas sel hetkel kui keskpanga intressi samal ajal tõstab. Seega pettus. Mine panka ja küsi laenu, intess on sama mis 6 kuud tagasi. Tulemused olid paremad, aga siiski miinus.
Peale seda verist kukkumist nasdaqil peaks pörge toimuma. A nagu LHV rääkis, et veel kukkumisruumi seal, palju siis veel.
Et Nasdaq oleks miinus 30 ja Tallinn pluss 30.Selle graaafiku siis salvestaks endale eluks ajaks. Ansip sai oma tahtmise, panen kommi ka siukse
Et Nasdaq oleks miinus 30 ja Tallinn pluss 30.Selle graaafiku siis salvestaks endale eluks ajaks. Ansip sai oma tahtmise, panen kommi ka siukse
Kuidas YHI kokku kraapis, fondid tantsivad Saaremaa valssi, juuksurid ja taksojuhid ka,kui kauaks.
Vöi kuis see oli pidu KATKU AJAL
Vöi kuis see oli pidu KATKU AJAL
Ja seda ka, et neegrist president on kuulutand söja juudimaffia vastu USAS on söda. Julge mees, aint mis ta sellega tahab saavutada,seda et kuul talle pähe lastakse, siis neegritel jälle uus ausammas. USA on nii juudi maffia nagu köik see finants, ma ei usu et ta tekitaks kollapsi. Nagu need köik söjad, alustades Vietnamist ja sealt edasi.