0.25% langetamist nähakse juba kindla sündmusena, 0.5% suuruse langetamise tõenäosuseks hinnatakse üle 60%.
CNN pidev börsi komentaarid on inimesed vist ajanud hooksalt myyma USA-s.
rams paljuga täna plussis oled
rams paljuga täna plussis oled
opx. mu sõber kohe lenab
Täna pärast turu sulgemist avaldavad oma majandustulemused järgnevad ettevõtted:
DOX, ACF, AAPL, CAMD, CREE, FIC, FULT, HBHC, HOKU, IBKC, NSC, PKG, PHHM, PLT, SPSN, STM, SUPX, TXN, TRMK
DOX, ACF, AAPL, CAMD, CREE, FIC, FULT, HBHC, HOKU, IBKC, NSC, PKG, PHHM, PLT, SPSN, STM, SUPX, TXN, TRMK
kuradi nauding oli hommikul kõiki oma listi kukkujaid krabada, midagi hullemaks ei saanud enam minna ja põrked olid nauding iseeneses
näiteks coinw 4k eelturul umbes 1.5ga, no olid ikka lollid müüjad
näiteks coinw 4k eelturul umbes 1.5ga, no olid ikka lollid müüjad
AAPL nagu kivi
Paluks veidi täpsemalt
Apple kasv sai otsa. -15%
pea ees põhja poole...
mnjah, doom
Nasdaqi futuurid on Apple'i rõõmusõnumi peale suure osa tänasest põrkest käest andnud.
AAPL on varem silma paistnud konservatiivsete ennustustega ja hiljem neid lõdva randmega biitinud (selle ootuses on aktsiat varem ka üles ostetud järelturu miinuse järel), aga seekord tundub asi tõsisem. Varasematel kvartalitel on AAPL'i guidance'ite biitimist toetanud (üllatavalt) tugev tarbija, aga praegu on vist kõigile selge, et USA jaetarbimine on koomale hakanud tõmbama. Kokkuvõttes siis seekord ei tundu järelturu miinuse ostmine ahvatlev.
rams Re: Börsipäev 22. jaanuar - FED alandas intressimäärasid 75 bps 3.50%ni 22/01/08 22:58
opx. mu sõber kohe lenab
ja ta sunnik lendas: opxa
opx. mu sõber kohe lenab
ja ta sunnik lendas: opxa
rams, sellist 1k päevakäibega junki pole kellelgi eriti raske lendama panna ju.
sa lihtsalt maini teinekord kui midagi tõuseb
või sa arvad, et ainult nende aktsiatega tehakse raha, mida saaks 100k lõdvalt osta.
Väike vihje, 100 x 100 taala on lihtsam teenida kui 1x 10 000
naljakas küll, aga junk annab mulle kogu mu kasumi
ja sinu kasum tuleb ainult auväärsest huge capist?
Ma usun, et AAPL on lihtsaim vahend konto kasvatamiseks.....
või sa arvad, et ainult nende aktsiatega tehakse raha, mida saaks 100k lõdvalt osta.
Väike vihje, 100 x 100 taala on lihtsam teenida kui 1x 10 000
naljakas küll, aga junk annab mulle kogu mu kasumi
ja sinu kasum tuleb ainult auväärsest huge capist?
Ma usun, et AAPL on lihtsaim vahend konto kasvatamiseks.....
rams, raha saab teenida loomulikult erineval moel ning selles pole ka midagi halba, kui keegi junkiga raha teenib. Aga Sa jätsid siin justkui mulje, et Sa ennustasid selle junki tõusu ette. Aga see ei ole ju ennustamine, kui Sa ise selle üles ostad :)
l2 näitas, et ta tõuseb ja thats all
selleks ei pea teadma fundamentaali ega uudiseid, lihtsalt loed bidi pealt välja, mis teoksil
selleks ei pea teadma fundamentaali ega uudiseid, lihtsalt loed bidi pealt välja, mis teoksil
isegi graafikut pole vaja näha