Börsipäev 22. jaanuar - FED alandas intressimäärasid 75 bps 3.50%ni

Ma võtan ka järjekorda

Jutt hakkab siin foorumis tänasest börsipäeva sisust pisut eemale triivima. Proovime seda vältida. Graafik eilse päeva ja tänase eelturul toimuvast ES futuuri läbi, mis vahepeal jõudis küll limiiti kinni joosta, kuid on nüüd seal jupikese ülespoole tagasi tõusnud.

karm tsensuur

qqqq 43.6
Rams, kui nii kõva treidimismees oled, miks siis eelturul ebalikviidset QQQQ-d jälgid ja mitte aktsiaindeksite futuure, kus kogu action käib?
ma pole kõva mees
ma lihtsalt tean, mida tuleb teha, et oma raha kätte saada
ma olen ka varblastega peos rahul
Tundub ikkagi,et peamiste indeksite -20% USD-s võib jääda nädala lõpuks pidama.
peep soomann, mis sa arvad kus hinnad kallimad olid suhtelislt?

Languse taga on mure Ameerika Ühendriikide eluasemeturu pärast ja kartus, et riigis tekib majanduskriis.
BAC prelim $0.05 vs $0.18 First Call consensus; revs $12.67 bln vs $13.24 bln First Call consensus

BACi kohta veel teine huvitav uudis: BofA raises their U.S stock weighting to 65% of assets from 60%.

Sarnaste vihjetega on ka UBS lagedale tulnud.

kujutan ette, et täna turu avanedes, tuleb võtta scanner ette, valida välja kõige suuremad kukkujad, neid räigelt osta
Pressiteatest kahjuks ei leidnud, aga BACi puhul oleks huvitav teada, kui palju CDO-sid kirjutati maha seoses väärtpaberite kindlustajate reitingualandustega. MBI ja ABK on viimaste päevade jooksul tõusnud mitmel korral tähelepanu keskpunkti ning näiteks MERi varade hiigelsummas ($16.7 B) kuludesse kandmine sisaldas $3.1 miljardi ulatuses CDO-de langust, millest omakorda $1.9 miljardit oli tingitud kindlustaja ACA Capitali (ACAH) portfelli reitngu langetamisest Standard & Poor'si poolt. Reitingut langetati A pealt CCC peale ehk teisisõnu rämpsu tasemele.
Lisaks avaldasid täna veel majandustulemused Wachowia ja mitu regionaalpanka. Pilt pole parem ka seal: ROE on sisuliselt nulli kukkunud, NIM langeb, provisjonid suurenevad ning kasumit pole ollagi. Üllatust ju siin eriti polegi, küll aga annab mineviku liiga suurest optimismist aimu tõsiasi, et tihti jäädakse alla nii ootustele (RF) kui mõnel juhul ka enda varem antud hoiatusele.
Negatiivsus jätkub ka Ericssoni aktsia vastu.

ERIC LM Ericsson: Hearing donwgraded to sell from neutral at tier 1 firm
Fed cuts fed funds rate 75 basis points to 3.5%
Kabuum...
sitad lood ja kui see ei aita, siis....

Fedi avaldus siin.

tegelt võiks uue laenubuumi tekitada ja veel paarsada miljardit maha kanda
mida see kaasa toob/ei too?
ja taal kukkus ainult 100 pipsi selle peale ja juba kosub, hmm, kahtlane värk