Velikij, lahmija oled sina. Ma viitasin RealMoney.com lehel olevale tekstile, mis sätestab, et neid tekste ei tohi kuhugi edasi kopeerida. Mida veel soovid? Autoriõiguse seadust? Lisan lõike paragrahvidest.
Hea tava hulka ei saa lugeda ükskõik millist autoriõiguse seaduse rikkumist, olgu see piraatfilmide levitamine või tekstide kopeerimine. Internetis loetakse heaks tavaks korrektset viitamist (link) algallikale, isegi kui teos pole autoriõigustega piiratud. Kui LHV-l on tõesti kirjalik luba nende tekstide kopeerimiseks, siis vabandan. Ilmselt mitte, sest kui luba oleks olemas, siis poleks nad heast tavast hakanud rääkima.
§ 18. Teose vaba kasutamine isiklikeks vajadusteks
(1) Autori nõusolekuta ja autoritasu maksmiseta on lubatud teise isiku õiguspäraselt avaldatud teose füüsilise isiku poolt reprodutseerimine isiklikeks vajadusteks. Selline reprodutseerimine ei tohi taotleda mis tahes ärilisi eesmärke.
§ 46. Teose kasutamine teiste isikute poolt
(1) Teose kasutamist teiste isikute poolt ei lubata teisiti kui autori poolt oma varaliste õiguste üleandmise (loovutamise) korral või autori poolt antud loa (litsentsi) alusel, välja arvatud käesoleva seaduse IV peatükis ettenähtud juhud.
Matim2, ja nüüd too välja ka USA autorikaitseseadused. ja siis veel Eesti-USA vahelised juriidilised koostöölepped. Alles siis oleme me rahul ja nõustume sinuga.
Matim2, ole hea ja mine lahmi mujal. Pole piisavalt mees, et sellisest asjast foorumi kaudu "infot hangid"?
Kui tahad norida, mine ja räägi asjaosalistega otse mitte ära tule siia tuututama kui kõva mees sa advokaadina oled ja suudad seadusest kaks paragrahvi üles leida.
Kui sind investeerimine huvitab ole parem tänulik et keegi asjaliku info välja otsib ja ühte kohta kokku koondab.
Mõttetu mees!
Kui tahad norida, mine ja räägi asjaosalistega otse mitte ära tule siia tuututama kui kõva mees sa advokaadina oled ja suudad seadusest kaks paragrahvi üles leida.
Kui sind investeerimine huvitab ole parem tänulik et keegi asjaliku info välja otsib ja ühte kohta kokku koondab.
Mõttetu mees!
Rev Sharki kommentaaride autoriõigusest on ka varem juttu olnud, kuid ei leia seda teemat üles.
Postitama hakkas neid Oliver Peek juba 2002. aasta börsipäevades, vaata näiteks 23.10.2002 börsipäev: https://www.lhv.ee/news/index.cfm?id=938900
Kui ma nüüd õieti mäletan, siis oli Lepikul või Peegil luba olemas Rev Sharkilt, isiklikult saadud, tänases kontekstis see ei pruugi muidugi LHV lehe suhtes maksta.
Postitama hakkas neid Oliver Peek juba 2002. aasta börsipäevades, vaata näiteks 23.10.2002 börsipäev: https://www.lhv.ee/news/index.cfm?id=938900
Kui ma nüüd õieti mäletan, siis oli Lepikul või Peegil luba olemas Rev Sharkilt, isiklikult saadud, tänases kontekstis see ei pruugi muidugi LHV lehe suhtes maksta.
Ei tahtnud uut teemat teha ja seega valisin teema, kus viimati sõna võetud.
Küsimus, et mille alt ma leian uuelt lehelt fondid ?:D Olen juba 10 minutit tühja otsinud aga lihtsalt silm ei hakka peale!
Loogiliselt peaks olema turud/hinnad all jne....
Tänud ette.
Küsimus, et mille alt ma leian uuelt lehelt fondid ?:D Olen juba 10 minutit tühja otsinud aga lihtsalt silm ei hakka peale!
Loogiliselt peaks olema turud/hinnad all jne....
Tänud ette.
Matim2, sinu sõnavõtud ei alanud küsimusest LHV-le vaid süüdistusest "igatpidi" autoriõiguse rikkumises. Fakte teadmata või kontrollimata esitatud väited on lahmimine, oli lahmimine ja saab olema lahmimine ka tulevikus. Ei, me ei räägi siin "igatpidi" rikkumistest. Juhul kui LHV-l puudub luba (litsents), on tegu varaliste õiguste rikkumisega. Mittevaraliste autoriõigustega on antud juhul kindlasti kõik korras. Kui keegi on sind volitanud seda asja ajama, ole kena, pöördu ametlikult LHV poole ja nende juristid vastavad sulle. Miks ma seda ei usu? Arva. Kui sul asja ei ole, ära mõmise niisama ja ära halvusta kõrvalisi inimesi. Kolmandal asjasse puutumatul osapoolel pole niisama midagi tahta ega nõuda. Usu, igaüks siin foorumis suudab kopeerida lõike Autoriõiguse seadusest.
Matim2 hakkab äkki hoopis lõputööd tegema ning mängib siin nyyd nende teemadega?:)
Eelmisele lisaks. Eksisteerib veel ka selline varjant, et üks TÜ esimese kuruse juuratudeng (noor, hakkaja ja täkku täis) jäi reede (22.10) õhtul tudengite esimesel sügispeol kuivale. Aga kuna sama noor mees (noor, hakkaja ja täkku täis) on juba oma 1,5 kuud sügavalt õigusteadust tudeerinud, siis tuli poiss siis enneast välja elama :)))