Börsipäev 19. märts

kas USO ja nafta seoses pole, kuna uso on üsna väike tõusja täna (0,8%) nafta (8%) kõrval!?
Philadelphia Fed -35.0 vs -39.0 consensus, prior -41.3
Leading Indicators -0.4% vs -0.6% consensus, prior revised to +0.1 % from +0.4%
Kaufman uptick reegli taaskehtestamisest.

Maagaas on täna tegemas vähemasti viimase aasta suurimat tõusu, olles üle 10% plussis. Sel ajal, kui nafta on jõudsalt ülespoole liikunud, tegi maagaas veel alles eile uusi põhju. Kui nafta puhul on üheks parimaks börsilkaubeldavaks fondiks USO, siis maagaasi puhul UNG.

Ei tea, kas finantsis läheb kasumi võtmiseka ???
jim
nice short C
kogemustega daytraderid on selle tickeri pealt vist küll väga ilusti teeninud? :)
disclaimer:
positiivne kadedus
Leid, mõnitav või? :)
C oli just vastupidi masendav käkk. Lõpuks sain paar dollarit kasumit, aga see avanemise squeeze just väga meeldiv ei olnud. Kokkuvõttes väga nigel treid.
C õhtuks jälle plussis! Kannatust vaid !
ei, sorry
ma mõtlesin, et istud ikka sees ja hõõrud käsi:)
päeva lõpuks võiks ikka 2 piirimaile luurama minna
jim
disclaimer:
ma ei mõnita kunagi kedagi
to leid
C oli vahepeal 4$ all,ehk jim ehk hinnaguliselt 25% miinuses
Kui palju on foorumis siinset rahvast,kes selliset "hetkelist " punast rahulikutl suudavat vaadata..
Pigem tõmmatakse ikka kott pähe(stop lõhkeb) ja siis võib alustada langust..
Võtsin C 2,82 pealt juurde,ei kannatanud enam oodata. Vist ikka vara!
Ei saa pihta? See C on nagu üks optsiooni mäng. Optsioone on võimalik võtta ju igasuguse alusvara peale ja seal on hoopis paremad võimalused raha kaotada ja võita.
Citi käive on miljardites mehed, kas te loodate seal tõesti ellu jääda?
Näiteks
SPY märtsi 72 call kõikus 09.03.09 1,5 ja 0,75 vahel. Kui ma oleks sealt ostnud, siis maksab see praegu 7,1, tipus oli 8,8. Tootlus kaks korda suurem, kui Citiga.