MF hoiatas ka ja mitte vähe. Miks ta siin deep value peaks olema?
Peale Beari saadi asi viieni välja...
XLF siis märtsi põhja peal uuesti. $22.29.
BDCO on tänane haip vististi., offshore drilling play
long natu MF 8.57
Smart Modular systems avaldab oma tulemused neljapäeval 20.06, täna 4% miinuses ja 2007 juuli tippudest kukkunud totaalselt 230% :).
ise long ja 6,27, tasub juurde võtta?
R
ise long ja 6,27, tasub juurde võtta?
R
sold MF hetkel 8.45
rainberb, kas oled kaalunud loobumist? mai lõpus oli kasumihoiatus, kust peaks tulemusteks mingi positiivne üllatus järgnema?
Fed's Yellen says mkt conditions not normal, despite signs of hope; rising commodities prices pose inflationary risk
ymeramees, see info on käes aga loodetavasti dollari aktsiaks ei muutu. arvestades senist kukkumist siis veel kahjumit ei kannaks :)
tänud hoiatuse eest
R
tänud hoiatuse eest
R
First Trust Global Wind (FAN) täna IPO-t tegev tuuleenergia ETF,mis on lähipäevadel kaubeldav ka LHV vahendusel, kui kellelegi huvi peaks pakkuma.
Mis on "Smart Modular systems" -i ticker symbol?
SMOD?
Kas tegemist ei ole mitte SMART Modular Technologies-iga, mille sümbol on SMOD?
Ma ei tea mida Rainerb silmas pidas, aga ei midagi muud, SMOD -i ma ei leidnud.
tõepoolest, SMOD avaldab tulemused siiski 19.06, neljapäeval. samuti ei saaks pikk positsioon 6,27 tänase päeva seisuga kasumis olla. ilmselt on tegu millegi muuga :)
MF tõuseb..
Toornafta futuurid taas +2% tõusus, $136.57 barrel tasemel, mis kärbib turgude põrkevõimalusi.
Pullid võitlevad elu eest ning finantssektorit on hakatud korralikult üles ostma. Peale Dow 12000 punkti taseme murdmist on taastumine olnud suht kiire. XLF on taastunud põhjast üpris korralikult ning mitmed suuremad pangad on jõudnud juba tõusu. Naftafutuuride püsimine tõusus ei paista hetkel turge heidutavat aga samas päev pole veel läbi.
jah tegemist SMOD-iga ja pole öeldnudki et olen kasumis.