tõsised suppordid muutuvad üsna vales suunas
Spets
mida Sa nende supportidega silmas pidasid?
Viies
Ma ise ei oleks imestunud kui Dow liigub 10850-10900 ja seal hakkab alles kõhklema.
Kui aga peaks otsustavalt üle 10900 liikuma ja ka jääma kõrgemale - siis see on midagi uut.
(seda siis 1-3 nädala jooksul).
Siis hakkab ma jälle Abby Joseph Cohen-t uskuma.
Et kas tõesti on võimalik SP500 tasemel 1550 ja Dow tasemel 12500 selle aasta lõpuks.
Kuigi jah, Dow 12500 aasta lõpuks - see on rohkem ikka unistuste valdkonnast. Peab olema meeletu rebimine. Hullumeelsus.
mida Sa nende supportidega silmas pidasid?
Viies
Ma ise ei oleks imestunud kui Dow liigub 10850-10900 ja seal hakkab alles kõhklema.
Kui aga peaks otsustavalt üle 10900 liikuma ja ka jääma kõrgemale - siis see on midagi uut.
(seda siis 1-3 nädala jooksul).
Siis hakkab ma jälle Abby Joseph Cohen-t uskuma.
Et kas tõesti on võimalik SP500 tasemel 1550 ja Dow tasemel 12500 selle aasta lõpuks.
Kuigi jah, Dow 12500 aasta lõpuks - see on rohkem ikka unistuste valdkonnast. Peab olema meeletu rebimine. Hullumeelsus.
Sander - seda minagi vaatan, et 10 800 oleks nagu kõva sõna aga edasi ei suudaks küll uskuda. Eks paistab. praegu tuleb käituda vastavalt eelnevalt tehtud plaanile.
gnlb anna olla
mispealt ostsid spets?
hea päeva sisene support on Dow´l 10570/75 peal ning nasdaq100´l 1825/30 peal. seni kuni need tasemed peavad on ülesliikumine ikka veel eelistatud.
1.7 keskm
2 pealt välja jah?
FED alandas salajasel kohtumisel 0.5% discount rate. Turud tegid pyris kena hyppe!
1.99
welcome to earth, JJ
proovin uuesti 1.71
said lahti või ootad veel?
ootan
mida?
ei leia uudist
kas keegi leiab
kas keegi leiab
ma otsisin ka. mitte midagi.
kui uudist pole ja ei tule peaks 2.5 kanti ikka kiskuma
siit tasemalt on risk küll tillu