ma m6ttlen mis ma teen..
veel ei rabele..
Mis juhtus?! Ma lasin korraks silmal jalgpallimängul puhata. Nüüd vaatan siia - tundmatuseni muutunud pilt vaatab vastu?
Praegu saab kõvasti nalja CNBC peal,
mulle tundub, et bush peab kõnet emalenduritele...
väga südantlõhestav (naised kiljuvad, meenutab biitlite kontsertit)
muuhlgas meenutab bush, et kurat(evil) tuleb põrgusse ajada(nagu Decameronis)
mulle tundub, et bush peab kõnet emalenduritele...
väga südantlõhestav (naised kiljuvad, meenutab biitlite kontsertit)
muuhlgas meenutab bush, et kurat(evil) tuleb põrgusse ajada(nagu Decameronis)
ah, mis seal ikka, tegime raha natuke:)
kus need emalendurid on ja miks nad on
mingil lennuväljal, ma ei ole veel täpselt aru saanud
and no make mistake
we not fail
jip jip jee
we not fail
jip jip jee
ma arvan, et järgmisena peab ta kõne postkontoris:) and make no mistake...
chatis polnudki kedagi. jokkerjoss ka vist magab kuigi tal peaks olema vist päev seal.
muidu, hand järelturul juba 2,4 (ost 2,22) nagu palm-gi.
muidu, hand järelturul juba 2,4 (ost 2,22) nagu palm-gi.
Kas keegi teab kuidas haigused levivad?
Üldiselt geomeetrilises progressioonis * mingi x koefitsent
seega saame näha uudistes haigusohtlikke subjektide kiiret kasvu
igal juhul ei räägi me praeguses olukorras normaalsest investeerimiskliimast
Üldiselt geomeetrilises progressioonis * mingi x koefitsent
seega saame näha uudistes haigusohtlikke subjektide kiiret kasvu
igal juhul ei räägi me praeguses olukorras normaalsest investeerimiskliimast
Teiselt poolt,
praeguse komplitseeritud olukooras, kus õigustatud oleks uute lühikeste positsioonide võtmine
on usa riskifondid raskete emotsionaalsete valikute ees:
-riiigi regulatiivne surve lühikeste positsioonide sulgemiseks,
-patriootilised meeleolud, mis samuti tõstatavad küsimuse, miks keegi kasutab rasket olukorda kasuteeenimiseks
nii et me peaks nägema lähemal ajal olulist lühikesete positsioonide sulgemist,
mis saab edasi?
raske ennustada
ühest küljest riskifondide väljumisega mängust peaks turg muutuma tunduvalt igavamaks(loe: kirjuta ise optsioone),
teisest küljest tõenäosus, et poliitilisel areenil negatiivsed arengud jätkuvad on umbes 99%. Miks ei peaks need muude asjaolude äralangemisel kanduma poliitiline määramatus-volatiilsus finantsturgudele?
praeguse komplitseeritud olukooras, kus õigustatud oleks uute lühikeste positsioonide võtmine
on usa riskifondid raskete emotsionaalsete valikute ees:
-riiigi regulatiivne surve lühikeste positsioonide sulgemiseks,
-patriootilised meeleolud, mis samuti tõstatavad küsimuse, miks keegi kasutab rasket olukorda kasuteeenimiseks
nii et me peaks nägema lähemal ajal olulist lühikesete positsioonide sulgemist,
mis saab edasi?
raske ennustada
ühest küljest riskifondide väljumisega mängust peaks turg muutuma tunduvalt igavamaks(loe: kirjuta ise optsioone),
teisest küljest tõenäosus, et poliitilisel areenil negatiivsed arengud jätkuvad on umbes 99%. Miks ei peaks need muude asjaolude äralangemisel kanduma poliitiline määramatus-volatiilsus finantsturgudele?
graafik,
haigused levivad väga mitut moodi, aga see mis sind huvitab (ilmselt) on epideemiate ja pandeemiatena :-) Seda selle kohta mis puudutab igasugu geomeetrilisi projektsioone.
Viimased töötavad efektiivsete prognoosimeetoditena ainult siis kui me välistame meditsiinilise ja epidemioloogilise sekkumise.
haigused levivad väga mitut moodi, aga see mis sind huvitab (ilmselt) on epideemiate ja pandeemiatena :-) Seda selle kohta mis puudutab igasugu geomeetrilisi projektsioone.
Viimased töötavad efektiivsete prognoosimeetoditena ainult siis kui me välistame meditsiinilise ja epidemioloogilise sekkumise.