Börsipäev 17.aprill

Fit, eks XOXO väliselt sarnane WCII ja PSIX-ga, aga palju neid pankrotti ikka minna lastakse

näiteks WCII tõi LU-le ligi 0.5biljonit kaotust

kellel seda vaja?
beast,
...kas see su poolt oli midagi online intervjuu taolist,et...et mida hoian?:-)

OK siis seekord,järgmine kord aga küsi enne,kas võid küsimusi esitada.

mida ma hoian?raha loomulikult.

Mida ma tean,mida teised ei tea,kuulub tasuliste teenuste hulka...
Loodetavasti olid sa nende tasuta teenuse saajate hulgas,kes septembri algusest peale eelmisel aastal omad pikad positsioonid ära lõpetas?
(seekordne tasuta teenus oli TNT-le,vabandust jahh,mitte TMT-le,sest ta küsis,et...millal siis?)
No nüüd siis!TNT.Veidi võib oodata,sest korrektsioon peaks tulema ja...kui see allapoole 1800-st ei vaju,on teed lahti!Seda aga mitte kauaks!)

puhtalt indexides ei ole ma mitte kunagi.Ega ma pensonäri põlve pidav vana-memm ei ole!
Indexid on turu suuna indikaatorid ja vastuvoolu ujuda viitsijad võivad ju neid ignoreerida.

...ja mis on XOXO liikumises müstilist,sellest ma aru ei saa...sest müstiline on mulle kõik,millest ma ise aru ei saa....nohh,näiteks,kuidas on ikkagi võimalik,et kosmos paisub?...et mis siis sinnapoole jääb,kuhu ta veel paisunud ei ole?

:-)
tegin sellise jämeda arvutuse:

1923(Nasdaq close)*1739(Nasdaq-100 after-hours)/1672(Nasdaq-100 close)=2000

Tähendab Nasdaqi komposiit puudutas järelturul 2000 punkti taset
mida tasuks täna osta, andke nõu algajale
Lenno,
sul tasuks kõigepealt endale selgeks teha, mis on su strateegia.
kui sa just hasartmänguga ei taha tegeleda. sellisel juhul polegi tähtis, mis sa ostad :)
Hetk tagasi hakati põrandal Dow futuuridega kauplema. teisendades futuurid cash indeksiks saaksime väärtuseks praegu 10 305/10. Globexil oli kõrgem 10 330/35. madalam on siian olnud 10 270/75.
nasdaq100 on limit up.
Inteli tulemustele reageeris turg küll väga optimistlikult. Tegelikult oli Inteli tulemus oodatust tõesti parem. Ettevõte nägi ette käibe vähenemist 25% võrreldes eelmise kvartaliga, mis oleks tähendanud kvartalikäibeks 6.5bn USD, tegelikult tuli vist 6.7bn USD.
Tunnistan, et Inteli tulemuste osas olin liiga pessimistlik. Samas ei ole nüüd turu pöördumiseks ka veel erilist põhjust. Intel oleks 20 pealt ostmiseks juba sobiv. Igal juhul on see antud hinnatasemelt parem variant kui GE ja MOT.