Börsipäev 16. september

AA ka nyyd C paadis,aga see kord 12.5putid
Pool kaetud.
Siin läheb kauplemispäevikuks.

Aga mul näitab bookmarkides LHV logona hoopis tarkinvestori oma. Assa lepik.
Flat C.
mul võimutseb bookmarkides LHV küljes hoopis omx värvides ja kirjaga logo
Olgem ausad... Finantssektori ettevõtete beetad kerivad juba üle 2...päevasisesed liikumised on 10% kuni 30%. VIX üle 30... Neis tingimustes saavad investeerimine ja kauplemine käsikäes kokku. Ning volatiilsetes tingimustes tehingute tegemisel kasvab risk kordades.
Võtsin $2.45 AIG pikaks, tegemist väga riskantse positsiooniga ja olen nõus kogu raha kaotama. Tegemist ka üsna väikse positsiooniga, kuid usun et AIG probleemile leitakse lahendus ja üsna pea.
sain hea õppetunni mida tähendab põhja püüdmine sellisel volatiilsustasemel (ja üldse) ilma stop-lossi-ta:
RSX long@32.45
RSX praegu 27
Madis, istud ka sees või müüsid ära?
2.27-->2.70out uuesti in 2.20--->2.90out
to:Leiko
Kenad AIG treidid
AlariÜ, kuidas selliste treidide puhul teenustasud on? Milline pakett?
see vist minu õnnepäev.. esimest korda päevasiselt 2x treidi...
Meeldetuletus: Föderaalreservi intressimäära otsus ca kell 21.15 ja siis on oodata turgudel (veelgi) suuremat volatiilsust.
ozbot, mõtlesin RSXi võtta kahes osas, mõlemad on tehtud. Üsna kindlalt võtan täna ka kolmanda osa, oleneb Fedist. Kuna tegu on novembri callidega, siis on risk kontrolli all. Loss callidelt on hetkel umbes 50% (pole aega olnud täpselt vaadata), kuid eriti ei muretse. Kuigi täna võib see ulme tunduda, siis ootan selleks ajaks RSXi liikumist $35 juurde.
RSXi-laadsete asjade puhul peab teadma, et tegemist on puhtalt spekulatsiooniga ülereageeringule. Mida suuremat põrget oodata, seda suurem on ka võimalik kaotus (USA finants). Stopid peavad olema väga lähedal, teiseks võimaluseks on optsioonide kasutamine. Keskmistamine ei ole hea mõte, kui ei ole varem ette mõeldud. Lõpuks taandub kõik oma portfelli suurusele ja positsiooni osakaalule sellest.

Tegelikult olen natuke pahane enda peale, sest kui selliseid ideid külmalt järele tehakse, võib asi üsna näruselt lõppeda.
intressimäär jäi samaks.
Intressimäärad jäävad 2.0% tasemele...
Päris kena sõnastusega välja mängitud, võib-olla suudab taoline otsus turge hoopis rahustada.
AIG'd pole veel unustatud: AIG American Intl: Fed reconsiders stance on helping AIG, person says
Barclays ostab Lehmani.....???