Mul isiklikult on kahju, et madis43 on foorumist. Loodetavasti said ikka positsioonid õigel ajal kinni. Quadra kah niivõrd-kuivõrd varemetes.
no mida hekki, lihtsalt ei oska kirjutada
ühesõnaga mul on kahju, et madis43 on foorumist KADUNUD.
ühesõnaga mul on kahju, et madis43 on foorumist KADUNUD.
asi ei ole ESEA's vaid kogu shipping industry on all
BDI jätkab kivina kukkumist, 4 kuuga 11'500 -> 1'500
kui palju selles on emotsioone ja kui palju reaalset nõudluse vähenemist on raske öelda
igal juhul on spot tariifid räigelt kukkunud
selge on see, et laevaliiklus seisma ei jää ning tugevamad jäävad vee peale
ESEA mudel mulle iseenesest meeldib, nad opereerivad keskmiselt vanemat fleeti ning see võimaldab neil kulusid all hoida ning odavamalt laevu soetada. Neil on ka tugev bilanss, võlga sisuliselt ei ole.
kui turud vähe rahunevad, siis on näha kas laevaliiklus ka reaalselt seisma on jäänud ;)
aga tänaste tariifide juures ei saa ka häid charteri diile ning kui siit taastumist ei tule, on reederite tulud palju väiksemad kui viimased 3 aastat.
BDI jätkab kivina kukkumist, 4 kuuga 11'500 -> 1'500
kui palju selles on emotsioone ja kui palju reaalset nõudluse vähenemist on raske öelda
igal juhul on spot tariifid räigelt kukkunud
selge on see, et laevaliiklus seisma ei jää ning tugevamad jäävad vee peale
ESEA mudel mulle iseenesest meeldib, nad opereerivad keskmiselt vanemat fleeti ning see võimaldab neil kulusid all hoida ning odavamalt laevu soetada. Neil on ka tugev bilanss, võlga sisuliselt ei ole.
kui turud vähe rahunevad, siis on näha kas laevaliiklus ka reaalselt seisma on jäänud ;)
aga tänaste tariifide juures ei saa ka häid charteri diile ning kui siit taastumist ei tule, on reederite tulud palju väiksemad kui viimased 3 aastat.
Päeva lõpp tundub siiski positiivne tulevat. Uut põhja ei tehtud ja kui tänase makro peale siiski tugevust näidatakse, võib taoline volatiilsus lühiajalisele pöördepunktile viidata. Aga eks see üks kohvipaks ole, massipsühhoos ja hedge-fondid möllavad.
homme paistab jälle -10 päev tulema...
Väga on seda moodi jah, et vähemalt lühiajalises perspektiivis võib muutust loota.
kalev kallo - kust kuradi kohast see -10 veel sul tuleb?
Mina arvan et +10 ja hoovihma päev
Turul on tunda tunnet - ehh, müün maha, homme on jälle langus, nii nagu siiani on olnud... Kui enamus nii arvab, siis võib minna vastupidi. Eks optsioonireede mängib oma osa.
GOOG tulemused ei tundu üldse pahad:
GOOG Google prelim $4.92 vs $4.76 First Call consensus; revs $4.04 bln vs $4.06 bln First Call consensus
GOOG Google prelim $4.92 vs $4.76 First Call consensus; revs $4.04 bln vs $4.06 bln First Call consensus
Paistab, et elu ei ole teiselpool Atlandit tõepoolest erinevalt esialgsetele väidetele siiski kadunud.
Homme siis näeme elu rallit 15%?
Whoa AMD:
AMD Advanced Micro prelim EPS from cont ops $0.07 vs ($0.40) First Call consensus; revs $1.78 bln vs $1.48 bln First Call consensus
Ugly duckling tegi küll päris vinge üllatuse.
AMD Advanced Micro prelim EPS from cont ops $0.07 vs ($0.40) First Call consensus; revs $1.78 bln vs $1.48 bln First Call consensus
Ugly duckling tegi küll päris vinge üllatuse.
AMD 4.50 homme?
Paistab, et AMD on kõvasti NVDA arvelt turuosa võtnud, Graphics unit on teinud päris korraliku käibekasvu. Aga ka protsessoritootmine on täitsa hästi esinenud.
Street, üle $5 ilmselt käib ikkagi ära. Üks ilmekas number on näiteks EBITDA $422 mln see kvartal vs $119 eelmine. See kergendab kindlasti võlakoorma all ägava firma olukorda.
Kaidoke müüs AMDi maha, aktsiahind ...
Täiesti masendav, Kaido portfelli aspektist just.
Ma ei tea, kas jätkuvate operatsioonide tulem oli siis parem, aga ise vaatan Yahoo! vahendusel, et teeniti 11 senti kahjumit siiski (kuigi see võib olla bottom line)
Hea soovitus jim..AMD praegu vägagi ok