Börsipäev 15. okt - NFLX!!!

i would short it:)
Täna ilmselt tuleb väike gap alla.

sB
Briefing kirjutab: Soleil downgrades NFLX to Hold from Buy...
NFLX ei tundu veel alla andvat.

sB
ja surub ülesse
Ma võtan praegu lühiajaliselt kasumit ja püüan hiljem odavamalt tagasi osta.

NFLX'st jutt siis,

sB

Netflix (NFLX) +4%. Fit, kuidas short elab?

ja meenutusi varasemast: https://www.lhv.ee/forums/index.cfm?id=70172#33

"i would short it" ei tähenda, et "i shorted it". Nii et positsiooni pole.
aga kui kukkund oleks, siis oleks easy moeny olnud? :)
ah, ära vingu, ma pole kunagi oma möödalaskmisi varjanud. kuidas ZAPZi long elab, kui juba lahmimiseks läks?
ära närvitse väikse asja pärast, lossi ikka vahel juhtub.

muide, mulle on viimasel ajla ka GM meeldima hakanud (kuigi 30$ on vbla natuke palju aktsia eest) ;)
Biotechid kauplevad täna hommikul üles, saades tuge nädalavahetusel ASCO'l avaldatud infost. ASCO keskmes olnud Genentech (DNA) on huvitaval kombel hoopis miinuses. Dendreon (DNDN) on ka üpris oodatult ostjaid leidmas. Kuigi enamus juhtkonna poolt avaldatud infot oli juba vana, leidus seal ka üht-teist positiivset. Üks maja on täna aktsiate reitingutki tõstmas.

Üldiselt ütleb sisetunne, et biotech peaks peale esimest positiivset reaktsiooni tagasi tõmbuma. Ootused olid enne ASCO't kõrged ning mitmed suured tegijad jäid neile veidi alla. (DNA, ONXX).

sB
Netflix (NFLX)'i upgrade TWP poolt on juba praegu müüjaid leidmas. Love the action, love the stock. Aga minu arvates on praegune ralli natuke liiga agressiivne olnud.

sB
kas tegi oodatud gapi ära ?
päeva lõpp näitab ehk siiski jõudu ülespoole ?
Netflix: Wal-Mart says to discontinue its current DVD Rentals service... points customers to NFLX!
hetkel NFLX 3 punkti üleval: 18,50
Mnjah, 20,54$ natuke ülereageeritud, peaks putid krabama.
Congrats LHV pro tiimile on NFLX. Vahet pole, kas WMT diili nähti ette või mitte, igal juhul double. :)
marti837: palju putte ostsid?
ma arvan et ta krabas goldman sachsilt 1000 aprilli 20 putti soodsa hinnaga, ähvardades brokeri lapsi. :D