Börsipäev 15. märts - anthrax Pentagonis ja Toompeal

Revolutsiooniline vähiravim Avastin jõuab Eestisse aprillis (Äripäev)
kust on pärit rumor, DNDN ja Bristol?
13:35 TIVO TiVo upgraded to Neutral at JP Morgan following Comcast deal

14:02 TIVO TiVo downgraded to Underperform from Mkt Perform at FBR
Ma eriti ei usuks mingisuguseid CNBC poole levitatavaid kuulujutte. Näiteks Imclone (IMCL) ülesostmisest BMY poolt on juba räägitud aastaid. Ja BMY omab 20% sellest biotechist.

sB
re:TIVO

mõlemad olid head mängud, nii up- kui downgrade.
Samas ma usun, et 2005 toob endaga kaasa massilise väiksemate/suuremate biotechide ülesostmise farmade poolt. Näiteks USA farmad saavad soodsatel tingimustel välismaalt koju tuua 70-80 mld seal teenitud dollarit. Mingi osa sellest läheb kindlasti firmaostudeks. Ainuüksi Pfizer (PFE) ostis eelmisel aastal 50-60 dev. stage tegijat ning lubas sellel aastal seda numbrit ületada.

Pisike biotech on viimastel kuudel kõvasti pihta saanud ja näiteks CSFB pakkus täna DNA Avastini uudis võiks kogu sektorit elavdada. Teisest küljest usun aga jälle, et seda ei juhtu enne kui naftaaktsiate ralli läbi saab ja põletada saanud turuosalised teisi allapekstud sektoreid ostma tulevad.

Ja ma ikka ootan veel ka seda, et MRK ostaks SGP ära. Vioxxi ümber toimunu lükkas asja edasi (ootasin uudist Q4:04 juba), kuid MRK'i enda juht on varsti lahkumas ning asemele pakutaksegi SGP Hassanit. Saab näha.

long bunch of phrma/biotechs.

sB
Kas DNDN tulemustele ka mängitakse?
2005 a. teine pool tõotab tulla tihe ülevõtmiste aeg, nimelt hakkavad siis saabuma suurte farmade välismaal hoitavad rahad. Kokku oli seda ca $70-80mld. Suure tõenäosusega võib siis ka DNDN kosilase saada, kuna hetkel neil ei ole siduvaid lepinguid.
Fit,

5c siit ja 5c sealt? :D

sB
Umbes nii. with size.
Millal see DNDN piece oli CNBC's? minutipealt kui võimalik?
Krt, ma ei mängi seda eriti, ei jõua jälgida kõrvadega. konkurents ka kõva.
chkp kukub,kas on callide aeg
CHKP graafik piisavalt koledaks läinud, üle tänase pole mõtet seda hoida, langusvõimalus suurem.
HPC tuleb vist kah kinni panna
HPC kohta Pro all.