Börsipäev 14. oktoober

Kui ikka kogu finantssektor nii tugevalt pihta saab, siis peaks see vallandama kasumivõtu. Kuna kasumit pole lukku pandud ikka väga kaua, siis tõenäoliselt akumuleerub müük väga kiirelt ja selleks ei pea eraldi põhjust otsima.
Kui võlamull hakkab siin lõhki minema, siis võib hoopis aktsiarallit oodata.
To:SideKick
Võlamull pikem teema, ma pidasin silma tänast päeva ja turu üleostetust.

Panen siia ühe lingi turuvaibale. Hetkel see päris punane - link siin.

turu üleostetus pole kah 2 tunni teema. või ootad uut flash crashi?

Kui bondlandil mingi probleem tuleb, siis ma usun, et see jõuab suht kiiresti (paari päevaga) commodities ja aktsiaturule.

niisama:
DougKass: the 30 year auction was terrible - short bonds, potentially the trade of the decade.. buy tbt
Kui samas vaimus jätkatakse, siis ma ei julgeks välistada flash crashi.
Tänase seisuga S&P 500 liikumine ajavahemikus 31.08-14.10 EUR arvestatuna 0.74% tõusu.
Keegi informeeritum võiks vaadata, kas BACi CDS tegi täna selle aasta tipu.

Tänaseks päevaks on Ameerika Ühendriikides Q3 tulemused avadanud 107 ettevõtet 5518st. Allolev graafik kujutab ettevõtete aktsiapõhise kasumi y-o-y kasvu normaaljaotust. Ehk aktsiapõhise kasumi kasvu silmas pidades oli möödunud kvartal ettevõtetele võrdlemisi edukas.

Kui aga vaadata allolevat fraafikut, mis näitab aktsiapõhise kasumi ning konsensuse poolt oodatud kasumi protsentuaalset erinevust, siis vähemalt senini on tulemused vastanud suuresti konsensuse ootustele. Erilist põhjust optimismiks ei ole.

klmike, ei teinud. All on BAC 5-aastase võlakirja CDS.

BAC 5 aasta CDS veidi spikenud, kuid hetkel veel madalamal, kui augusti lõpus.
Google prelim $7.64 vs $6.68 Thomson Reuters consensus; revs $5.48 bln vs $5.27 bln Thomson Reuters consensus
Ja GOOG aktsia $565 ning ronib edasi.
GOOG +6% @ $575. Koos Google'iga on tuule tiibadesse saanud ka ülejäänud turg. Indeksite futuurid miinusest nulli või isegi plussi tõusnud.
AMD
Advanced Micro Devices Inc Reports Q3 $0.15 v $0.06e, R$1.62B v $1.6Be
hind spikenud 7,10-lt 7,58-le