Hetkel jälle korralik ralli käimas. Ei usu keegi, et kraane kinni keerama hakatakse - mitte niipea.
Huvitav, kui muidu on OMXT liikumine järginud üsna täpselt samu kõveraid, kui muu maailm, siis viimase kuu jooksul on liikumine võrreldes näiteks DAX-i või S&P-ga olnud risti vastupidine.
Fitch Upgrades Greece to 'B-' from CCC -- Outlook Stable
tartz, teadmiseks sulle et teisipäeviti on nädala suurim POMO ja kui flat või punane on ilma maailmasõjata, kannatab ST longida POMO peale ,nii on olnud juba 18 nädalat järjest -traditsioon .
LT SPY putid on vee all jah aga 165 pealt short on nagu liiga lihtne keiss ma arvan aga ma võin eksida
LT SPY putid on vee all jah aga 165 pealt short on nagu liiga lihtne keiss ma arvan aga ma võin eksida
165 oh ilus ümmargune number shordime kõik koos nüüd ja täna lõppu veel sqeez ja siis veel järgnevatel päevadel edasi?
166-168 on nüüd mu meelest laual aga kindel pole
krookus
165 oh ilus ümmargune number shordime kõik koos nüüd ja täna lõppu veel sqeez ja siis veel järgnevatel päevadel edasi?
160 all tilpneti kah mitu aega ja siis tõmmati lampi 162 niiet shortidel polnud aega midagi mõelda
Selle unustame ära, et trend on sinu sõber. Selle asemel hüppame rongi ette?
stocker
Selle unustame ära, et trend on sinu sõber. Selle asemel hüppame rongi ette?
suht kiire surm, ikka parem kui aastaid piinelda:P
no kui täna punases lõpetame siis milline see trend siis on ?
krookus
ma teen sulle pudeli kui täna punases lõpetame:P Vastu ei taha midagi, tundub suht riskivaba lubadus olevat.
pahurikkrookus
ma teen sulle pudeli kui täna punases lõpetame:P Vastu ei taha midagi, tundub suht riskivaba lubadus olevat.
Seda ta on jah:)
Peab vist 100x proovima, et 1x läheks täppi. Mida see annab? Kas oht ei ole selliselt konto õhku lasta?
stocker
Peab vist 100x proovima, et 1x läheks täppi. Mida see annab? Kas oht ei ole selliselt konto õhku lasta?
Nii ,lihtsalt heatahtlikult nüüd : sa ostsid FSLR -i kuigi oli räme trend juba pikka aega alla siis tuli veel palju alla -ostsid veel juurde ,mis nüüd saanud on ?
Läksid ka sõbra vastu aga tasus ära?
OK, aga kus sa ütlesid, et sa 5 a. lühike oled?
Aja horisont peab olema paigas. Treidides oleks sellest solarist lossiga väljunud, kui treid oleks toimunudki.
Samas võib üsna lihtsalt treid investeerimiseks kujuneda. Selles suhtes pole süüst puhas, aga FSLR puhul ütlesin, et investeering.
Aja horisont peab olema paigas. Treidides oleks sellest solarist lossiga väljunud, kui treid oleks toimunudki.
Samas võib üsna lihtsalt treid investeerimiseks kujuneda. Selles suhtes pole süüst puhas, aga FSLR puhul ütlesin, et investeering.