Börsipäev 14. aprill - pall on ettevõtete käes

Leeds, enamasti tähendab vähenev käive , et selles suunas huvi väheneb.

Kui aktsia liigub jätkuvalt langustrendis ja käive väheneb, siis tähendab see, et põrke tõenäosus suureneb.
kristjan kas veel kommenteerid?
aga nüüd oleks vaja kodusel aadressil
Yanek, saada oma e-mail ikka saab, kuid saad vastuse alati rutem kui foorumi asemel otse mulle e-maili saadad.
kuhu saadan?
ei mäleta enam
vix on langenud täna samapalju kui turud on tõusnud
peaks siis olema küll ülikõva tipp tehtud
Mis üles läheb mürinal see alla tuleb kolinal...kehva päev täna!
VIXi jaoks on tõesti 26.5 madal tase, kuid VIX võib tõesti ka päris 20-ne juurde vajuda. Kuid Nasdaqi volatiilsust peegeldav QQV on jõudnud küll väga põhja, alla 30-ne pole see näitaja kunagi olnud, (täna 33.28). Volatiilsus kukub tavaliselt väga ära järskude rallidega, kuid praegune tõus on üsna kahvatu - seega madal volatiilsus näitab, et olulist tõusuruumi ei tohiks enam olla.

Järelturul ei suutnud IBM (IBM) napilt kasumiprognoosi täita, kuid kinnitas aasta prognooside täitmist; Novellus (NVLS) tegi vastupidi - täitis küll prognoosid, kuid ütles, et järgmine kvartal tuleb kehvem. Järelturg on pea nullis, Novellus siiski -4%, IBM nullis.

Yanek, e-mail on kristjan.lepik@lhv.ee
Ahjaa, üks detail veel - käive oli täna börsil väga lahja, see näitab et ralli polnud siiski väga tugeva ostusurvega. Kuna see börsinädal on ühe päeva võrra lühem, siis võib väike käive olla tingitud ka sellest, kuid raske öelda kui suur osa.

Teisipäev annab käibe suhtes meile võrdluse.
nüüd olen jälle tööl nii et võiksid minu kontaktandmetes olevale meilile saata