Börsipäev 13. veebruar

Rising wedge reeglina alla ja vastupidi. Symmetrical triangle kohta kindel suundumus puudub.
tauts, konkreetset statistikat on näidata selle "reeglina" kohta?
Tänase kauplemispäeva esimene pool on igaljuhul täielik eilse päeva kopeering - alustatakse päeva gap downiga, liigutakse väiksesse plussi ning vajutakse seejärel päeva alguse põhjade juurde tagasi... Kas pika nädalavahetuse eel on karud eileõhtuse ralli tõttu pisut hellad ning jätavad selle reede müügilaine vabaks?
Flags and pennants are among the most reliable of continuation patterns and only rarely produce a trend reversal.
John J. Murphy
Merrill Lynch on täna langetanud oma S&P500 kasumiprognoosi 2009. aastaks $56 pealt $46 peale ning 2010. aastaks $63 pealt $55.5 peale. Kui see oleks reaalsus, siis P/E '09. oleks 18x ning '10. aastal 14.9x.
on see vähe või palju ?
USA mehed on ikka täielikud naljamehed :)
Selle allapoole murdmise koha pealt soovitan võtta S&P 500 graafiku perioodil aprill 2002-aprill 2003 ja mõelda, kuhupoole pidi turg murduma.
Ega seda allapoole murdumist ei pruugi juhtuda, sest tegemist ju erakorralise juhtumiga, kus riik täiega sekkumas. Ilmselt on aja küsimus, kas enne börs kukub või jõuavad abipaketid abivajajateni, mis viskab indeksid üles (ja seab dollari surve alla).
millised ennustused tänase päeva suhtes??? + või -
Ja nüüd müüma, sest ei tasu kõrgeid lootusi panna.
Kino jätkub
kas te olete tähele pannu mida VIX täna on teinud?
esiteks esimene suurem laks üles tuli koos turu ralliga :-0?
ja pärast seda on mingi väga segane tõmblemine

kas need kiired lükked on seotud mingite suuremate optsioonide liikumistega, mis korraga tehakse ?

Joel, ma oled veel liinil ?
mida sa arvad ML S&P prognoosidest?
speedy
Kõigepealt see uudis:
13:45 White House says Obama to outline foreclosure plan Wednesday - DJ
Mis turud rallima pani ja see uudis:
14:05 White House warns against "unreasonable expectations" regarding housing plan - Reuters
Mis turud alla tõi
Puhas uudiste mäng
stocker
sa ikka graafikule vaatasid? vist mitte
Mida ma vaatama pidin?
Peaaegu eilse koopia
House Approves Stimulus With No Republican Support
The vote was 246 to 183, reflecting the Democrats considerable majority and the Republicans deep dissatisfaction with the $787 billion package.
US
selle põrke ootamise koha pealt soovitan vaadata DJ või S&P graafikut perioodil aprill 30 kuni aprill 32
stocker
ma näen midagi muud, ...aga mis seal ikka

speedy,

Kui Merrilli 2010. aasta prognoosida uskuda, siis 14.9x minu arvates ei ole palju. Aga väga raske niivõrd segastes majandusoludes midagi uskuda...