Börsipäev 13. juuli

21 bln 10-year Notes Auction Results: Yield 3.119% (expected 3.109%); Bid/Cover 3.09x (Prior 3.24x, 12-auction avg 2.98x); Indrect Bidders 41.7% (Prior 40.2%, 12-auction avg 41.4%)
June Treasury Budget -68.4Bln vs -$70.0 bln Briefing.com consensus, prior year -$94.3 bln
Ultra S&P500 ProShares (SSO) Jul 35 puts (volume: 27.2K, open int: 2090, implied vol: ~60%, prev day implied vol: 53%)
EUR/USD kauplemas pealpool $1.27 taset. Kui siin päev ka lõpetatakse, siis viimati sulguti kõrgemal kui $1.27 11-ndal mail. Tõenäoliselt liigtakse, siis ka pealpoole $1.30 taset.
Vivus (VVUS) target raised to $18 from $15 at Brean Murray following briefing documents; firm concludes that Qnexa will be recommended for approval given the extent of obesity in the U.S.
Inteli tulemused on pärs tugevad ja pakuvad vähemalt homme kindlasti turule, eriti tehnoloogiale ja PC-sektorile tuge. Olen järelturul ostnud MU ja STX, kuna nii kõvaketaste kui DRAM puhul on kardetud, et tootmine on kasvanud-kasvamas suuremaks kui nõudlus ja et ülepakkumine seab nii müügihinnad ja marginaalid surve alla. MU küll on tulemused alles hiljuti avaldanud, kuid nende juures oli pühimureks ikkagi järgmine kvartal.. ja Inteli tulemused näitavad, et nõudluse üle väga kurta ei saa. STX kaupleb pealiskaudsel vaatamisel suhteliselt soodsa valuatsiooni juures, põhimure see, et praegused kasumid on ajutine nähtus ja ilmselt saab see mure vähemalt lühiajaliselt mõningast leevendust.
Tõenäoliselt on aga ka ülejäänud aktsiad siit veel ost:
AMD (endale tegelikult väga ei meeldi, liiga palju juba üles läinud järelturul)
NVDA
WDC
MSFT

Võimalik, et ka semi capex ettevõtted.. paistab, et Intel tõstis natuke ka selle aasta capexi ootusi.. + semiconil on suhteliselt positiivsed vist oldud: KLAC, AMAT, LRCX jne. Vajaks ilmselt natuke täpsemat uurimist, kes võiksid suurimad kasusaajad olla.

Ainuke nõrgem regioon paistis Intelil olevat Euroopa, nii et kodutööna võiks välja uurida, kellel kõige kõrgem Euroopa osakaal :)