Börsipäev 12. september - Freeraise Friday

Paluksin LHV poolset professionaalset arvamust turgude käekäigust. Helistasin ka korra, kuid see oli selline poolik vastus.
mis seal klubis küll eile sisse söödeti...
Alvar esimene postitus 5.18.Raske ikka selle pohmakaga olla...
Mis privador ise teeb? Ostab või müüb jälle?
just, mis te seal LHV's magate, öelge, mis turgudest saab, teie seal ju oskate seda aktsia asja, mis te seal annate selliseid poolikuid vastuseid.
Sorry for off topic aga seda oli nii nii hea teha praegu :o)
Jah, humoorimeel hakkab siinpool otsa saama.
Praegu tahaks kas niiviisi kihla veadada, et raha sealtpoolt ja kükid siitpoolt. Place your bets.
Ma vean kihla, et teen praegu 15 kätekõverdust, ilma, et ma vahepeal hingan. Ühesõnaga hinge kinnipidades.
Short some AIG kiire treidi mõttes. Paistab, et seda üritatakse nii alla tampida, kui vähegi võimalik, shordid valitsevad olukorda. Hinnaks sain $12.60.
Turud tõenäoliselt tõusevad või langevad. Eksisteerib ka võimalus, et jäädakse kauplema vahemikku.
Alvar, kas sa tõusid nii vara või pole eilsest hommikust saati magama saanudki, et meid nii raskete küsimustega pommitad?
:)
Ma ärkasin üles ca 4 paiku hommikul ja praegu teeksin hea meelega 15 kätekõverdust hinge kinni pidades. Spordimees olen.
Selle aine mõju all ilmselt sa võiksid praegu maailma ka paigast nihutada, kui vaid oleks kuskil üks tugipunkt.
Aga natuke tõsisemalt rääkides näitab järgmise teisipäeva Fedi retoorika, kuhu poole minek on. Kuigi määrad jäetakse arvatavasti samale tasemele, siis jutt võib inflatsioonilt nihkuda majanduse raskele olukorrale (ehk määrade võimalikule langetamisele). Pikemas perspektiivis tuleb Q3 SKP ära oodata, sest Q2 oli üsna moonutatud. Ennustamine on hetkel üsna tänamatu töö, aga aasta lõpuks pakuks, et praegusest oleme kõrgemal.
jim ,mis ajast sa gamblima oled hakanud.I feel,et shordid pressivad irw
ost QQQIQ 2 lepingut 0.88-ga-
jim sul mingi mentaalne stop ka AIG? Voib valusalt porgata
Stop on seal, kus füüsiliselt valus hakkab :)
American Bankeri lugu, et JPM on WM üle võtmas tekitas selle ostuhuvi.. ja saab kiiresti läbi ka, isegi kui nii on, siis taaskord väga suur tõenäosus undertakeks. No-one from Treasury gives a crap about the common, dudes.
AIG kinni, keskmine ca 11.8.
jim, just tahtsin küsida, et mida teed AIG.iga aga jõudsid ette. Mida arvad siis LEH ja WM asjast? Väike ennustus/nägemus pärast turgu ja nädalavahetusel toimuvast?