Kindel, et makro? Mitte $2,5B suurune authorised share buyback?
WDC on ka $2,7B selleks eraldatud.
JP76
Kindel, et makro? Mitte $2,5B suurune authorised share buyback?
WDC on ka $2,7B selleks eraldatud.
April 26, 2012 Seagate announces $2.5B share repurchase authorization increase
Seagate Technology announced that its Board of Directors has authorized the Company to repurchase up to $2.5B of its outstanding ordinary shares. Seagate, as a result of the April Authorization and other current repurchase authorizations, currently has a total authorized unutilized capacity for repurchases of approximately $3.5B under these authorizations.
See või?
Sisuliselt jah, nad siin vahepeal ostsid päris normaalselt tagasi. Mõlemad suht teflonid olnud -ve kommentaaridele.
Minu jaoks tundus küll nii, et seal all tehti poole tunni jooksul pool tavapäeva käibest ja ehk oldi suurelt short. Enne makrot oli stock low-s ja ehk oleks alla murtudki, aga... Makro tulles läks edasine allapusimine raskeks ning tõmmati august lennukit. Gäppimine on risky ja täna läks tuksi. Ise kahtleks küll, et seal niimoodi laksust buybacki tegema hakati. Aga ostjad võitsid.
Põhimõtteliselt oli seal 27.75 ask nullkäibega eelturul ning juba oli tunda, et algus tuleb augus. Selle stocki võib väga vara hommikul kolme kiloga pikali joosta ja siis seal all avanedes on asi juba tuksis. Täna tundus, et calli nagu oli ja see võib veel pelada, seetõttu jäin tiba kauemaks seda hoidma kui tervislik oleks olnud.
Põhimõtteliselt oli seal 27.75 ask nullkäibega eelturul ning juba oli tunda, et algus tuleb augus. Selle stocki võib väga vara hommikul kolme kiloga pikali joosta ja siis seal all avanedes on asi juba tuksis. Täna tundus, et calli nagu oli ja see võib veel pelada, seetõttu jäin tiba kauemaks seda hoidma kui tervislik oleks olnud.
Täna alustas USA turul kauplemist Workday (WDAY). Firma tegeleb peamiselt personalihalduse- ja finantsalase tarkvara pakkumisega. IPO lõplikuks hinnaks kujunes $ 28 aktsia kohta, mis kujunes esialgsest hinnavahemikust $ 24-26 kõrgemaks suure nõudluse tõttu. Firma asutajatel on väga suur kogemustepagas ehitamaks üles nö idufirmat, sest firma kaasasutajad lõid personalihalduse tarkvaraga tegeleva PeopleSoft nimelise firma juba 1980ndatel, mis hiljem Oracle poolt üle võeti.
Vaadates firma fundamentaalseid näitajaid, siis WDAY käive oli $ 119,5 miljonit, kasvades aastaga (seisuga 31 juuli, 2012) 118%. Sellel perioodil oli ettevõte kahjum $ 46,3 miljonit, mis oli möödunud aasta $ 35,9 miljoni suurusest kahjumist suurem. Raha on ettevõttel juuli lõpu seisuga $ 122,7 miljonit ja WDAY-l pole ühtegi pikaajalist võlga.
WDAY börsidebüüt on saanud kahtlemata ilusa alguse, sest aktsia kaupleb võrreldes oma IPO hinnaga 75% kõrgemal ehk $ 49,50 kandis.
Vaadates firma fundamentaalseid näitajaid, siis WDAY käive oli $ 119,5 miljonit, kasvades aastaga (seisuga 31 juuli, 2012) 118%. Sellel perioodil oli ettevõte kahjum $ 46,3 miljonit, mis oli möödunud aasta $ 35,9 miljoni suurusest kahjumist suurem. Raha on ettevõttel juuli lõpu seisuga $ 122,7 miljonit ja WDAY-l pole ühtegi pikaajalist võlga.
WDAY börsidebüüt on saanud kahtlemata ilusa alguse, sest aktsia kaupleb võrreldes oma IPO hinnaga 75% kõrgemal ehk $ 49,50 kandis.
Ei seda ma väga ei arvagi, et seal kindlasti buybacki tehti, lihtsalt paljud ei taha seda shortima minna sellepärast( mina k.a). ma küll istusin eelturul 27.75 peal aga filli ei saanud ja püüdma kah ei läinud . Call oli tugev ja tõenäoliselt õige ka, aga jah viimased korrad on nad mõlemad kenasti ülesse ostetud. Tundub, et vaja ikka mingit konkreetset datat, et allapoole tee lahti oleks.
aga mida mina ka nendest asjadest tean..
aga mida mina ka nendest asjadest tean..