Riq, mis kaotamisest sa räägid? Mul oli ju õigus, sa reageerisidki täpselt nii, nagu ma arvasin:)
Aga semisuckerit iseloomustabki see, et ta vahel kaotab ja vahel võidab, finally kaotab.
Ydiselt ma usun, et olen sulle rohkem kasulikku infot andnud, kui kõik see jutt, mis sa oled foorumites lugend...nii et su tänamatus ajab muigama, veel üks semisuckeri tunnuseid.
ma vähemalt ei 6elutse!
seda enam pole tegu tänamatusega..
no oleme s6berid eksole..
aga fit on vahel abiks kyll, pyyab k6iki maapeale tagasi tuua.. (ehk laseb bazookaga alla)
kaotamisest ses suhtes et sa oled vaga irooniline kui keegi vahel ka v6idab:p
ma algul lahmisin ka kaotustega aga sis enam ei viicind sest see olnuks uudis nagu et
palestiinas on rahutused.. no kui rohkem stabiilsem trading siis vist ei kommenteerigi enam ise ka..
semisuckeri jutuga olen n6us. i'll work on it. aint et kas sa ka "vahel v6idad vahel kaotad?"
ja selle reply kirjutasin especially pateetilise :p
seda enam pole tegu tänamatusega..
no oleme s6berid eksole..
aga fit on vahel abiks kyll, pyyab k6iki maapeale tagasi tuua.. (ehk laseb bazookaga alla)
kaotamisest ses suhtes et sa oled vaga irooniline kui keegi vahel ka v6idab:p
ma algul lahmisin ka kaotustega aga sis enam ei viicind sest see olnuks uudis nagu et
palestiinas on rahutused.. no kui rohkem stabiilsem trading siis vist ei kommenteerigi enam ise ka..
semisuckeri jutuga olen n6us. i'll work on it. aint et kas sa ka "vahel v6idad vahel kaotad?"
ja selle reply kirjutasin especially pateetilise :p
väga head kommentaarid