Börsipäev 11. november

COMS kah halditud. HPQ võtab üle?
Arvatavasti midagi nende 2 vahel teoksil on aga eks peagi selgub.
Hewlett-Packard to acquire 3Com for $2.7 billion
Hmm
BRCD ja COMS mõlemad canceldasid Goldmani konverentsil osalemise sel nädalal.
BRCD müüakse praegu järelturul alla - 1 võimalik ostja vähem, pettumus, et BRCD polnud ülevõetav, natuke antakse loomulikult takeover preemiat ära..
Ma ei julge praegu ostma minna, aga ma pakuks, et spekulatsioonid saavad siit ainult hoogu juurde ja homme lõpetab aktsia kõrgemal kui tänane sulgumine oli.. st praeguse $8,67 asemel $9.25+
Ahjaa. Väidetavalt oli BRCD põhjendus konverentsilt puudumise kohta see, et CTO või kesiganes seal rääkima pidi, oli haigeks jäänud. Niiet KST.
Nõustun ka sellega, et BRCD on veel natuke vara maha kanda, aga see pole kauplemisideena mõeldud. Homse liikumise kohta ei oska midagi arvata. Tasub meenutada, et seal on võimalike kosilastena terve hulk ettevõtteid läbi käinud: HPQ (nüüd siis läinud), ORCL, DELL, JNPR, IBM. Ja see sektor on praegu hot. Võib kindel olla, et BRCD kohta hakkab lähiajal uusi kuulukaid ja spekulatsioone ringlema ning tuleb häid kauplemisvõimalusi.
Ahjaa.. COMS novembri $5 callid (Y! andmetel) täna: vol 3,961 vs 964 open int; detsembri $5 callid 3269 vs 210 open int.
Krt HPQ on BRCD OEM partner ka, selle peale ma ei mõelnudki.. sellisel juhul on müügikanali kaotus ka veel lisaks ja kiiret taastumist oodata ei ole.