Su küsimusest võiks välja lugeda nagu oleksid seisukohal, et peale tehnilise analüüsi ei ole olemas midagi muud, millele trademisel toetuda? Kui nii arvad, siis on su maailmapilt selles valdkonnas veel väga puudulik. Irooniaks võiks põhjust olla kui asjast rohkem tead.
probleem selles ongi et paljud "teavad kedagi kes teenib" ..aga tegelikkuses neid inimesi nagu pole. Keegi võib ju mingi perioodi õnnestuda, aga pikemas perspektiivis...
Et siis põrna võib kõrvale jätta, või...?
Rääkides Aimarist, siis tundub, et ta kas peab tänaseid küsimusi liiga lihtsateks või tekkis siiski isegi neile vastamisega raskusi? Mis kostad, Aimar?
Ma kasutaksin siinkohal veelkord võimalust mainimaks, et peale TA on siiski veel asju, mis aktsiaid liigutavad.
Niiniiniinii...Niiiiii tore oleks ükspäev kõigest neist ka kuulda. Aga senikaua peab halaga hakkama saama. Noh, si*t päev öeldakse mõnikord.
nextphase keiss on tiba haiglasliku varjundiga juba...
Paranda mind kui ma eksin, aga näen su jutus endiselt irooniat või mida see põrn ja põhialused tähendama peaksid? Saan aru küll, et iga repliik mis puudutab TA suunalist kriitikat edukate praktikute poolt, võib mõjuda solvanguna, aga ironiseerimise asemel võiks su jutus rohkem olla konstruktiivsust.
Pean tunnistama et TA austaja ma ei ole ja ei tea ka kedagi kes teaks kedagi, kes teeniks TA-ga regulaarselt. Olen vaid foorumites ja spämmisaitidel näinud erinevaid väiteid, aga eks kõik ju teavad küll kuidas nendega on. Muidugi ega ma päris 100% kindel ka pole - kusagil ju pidi maaväline tsivilisatsioon ka olema...
Selleks, et erinevate instrumentide liikumise põhjuseid näha, ei ole vaja mingit maagiat, jooni või küünlaid. Ega ka põrna.
Ütlen vaid ühe sõna vihjeks, milelle võiksid edaspidi tähelepanu pöörata - seosed. Nii lihtne see ongi, see võib aidata kui tahad kaubelda.
selle asemel, et vaielda ...kuulake parem mida profid räägivad. ülaltoodud nextphase`i 4 küsimust sisaldavad rohkem väärtust kui 100 TA indikaatorit, meetodit, lähenemist vmv.
Green, pakub ikka huvi (ilma irooniata), et mida sa siis õieti vaatad päevasisese kauplemise puhul? Kas "seosed" ongi lõpuks kõike seda juttu ja irooniat väärt? Ma noobina ausalt öeldes ei kujuta väga ette päevasisest kauplemist ilma tehnilise analüüsita! Kas pole tõsi, mida väiksem ajahorisont, seda suurem kaal on tehnilisel analüüsil?
mida sa hüppad siin, et keegi võiks rääkida ja teha. fakk, väga hea näide on nextphase esimeses postituses. püüa neile neljale küsimusele vastata ja ongi üks näide, kuidas turul raha tehakse.
Kes hüppab? Kus hüppab? Kas mitte mina polnud see, kes esimesena hüppama hakkas?
Lugupeetud Nextphase
Üllatavalt pikk viha LHV ja siinsete konkreetsete inimeste vasu, koguni sedavõrd, et diplomaatiline ja heatahtlik lahendamine ei ole andnud positiivset tulemust. Ootaksin teilt vähemalt eneseväärikust ja inimlikku suhtumist LHV klientidesse.
Praegusel juhul on raske ennast konkreetse eesmärgipäratu kriitikaga kohandada, sest LHV valitud eesmärgid sh sisuteenused, analüüsid ja foorumid lähtuvad rohkem kui ühe inimese nõudmistest ning on täna pikaajalise planeerimise tulemus. Usun, et mäletate Kristjan Lepiku seminarimaterjale ning ilmselt ühte meeldejäävamat slaidi TA ja FA osakaalude kohta. Oleks mõistlik ka teie puhul jätta ruumi mistahes analüüsimeetoditele olgu selleks siis fundamentaalne või tehniline analüüs. Äärmuslik vastandumine pole üheski ühiskonnas või sotsiaalses grupis positiivset tulemust andnud ja tekitab erakus pelgalt üha süvenevat fustratsiooni. Samuti oleks kena jätta ruumi nendele, kes analüüsi või kauplemist kõrgtasemel ei valda. Isegi kui valdavad, pole ju põhjust nina püsti ajada vaid pigem siinse kommuuni tugevdamiseks mahajäänuid või algajaid aidata. Mis puutub erinevate valdkondade katmisesse ja soovitustesse, siis kordan, et seaduse järgi pole meil võimalik avalikult soovitusi jagada, ei finantsportaali avalikus osas kui foorumis. Püüame täna pakkuda finantsportaali tasuta osas lugemist kõigile, sest nagu öeldud on LHV lugejaskond ehk suurem kui mõnel Eesti päevalehel. Uudiste valik, sisu, ülesehitus ning hulk on nii minu kui sisujuhi ja kogu meeskonna otsustada ning kujuneb klientide kaasabil. Kõik ettepanekud on teretulnud ning ootame neid e-mailile ja selleks avatud foorumiteemasse "LHV sisu paremaks".
Loodan, et teil jätkub kainet mõistust, positiivsust ning usku valitud teel jätkata ning loen siinkohal teema lõpetatuks.