veidi @ 264. nüüd juba out
BAC stopi võiks kergitada, põrkab päris ilusti.
June ISM Manufacturing 50.2 vs 48.5 consensus, prior 49.6
ISM number oodatust ilusam - aga täiesti võimalik, et hiljutine moonutatud nõudlus rebatitšekkide realiseerimise läbi on siin numbrit positiivselt mõjutanud.
ISM number oodatust ilusam - aga täiesti võimalik, et hiljutine moonutatud nõudlus rebatitšekkide realiseerimise läbi on siin numbrit positiivselt mõjutanud.
Kas kusagil on valuutareźiimide lühiülevaadet mingis kompaktses andmebaasis? Nt mitme riigi (ja milised) valuutad on seotud USD, EUR vm-ga?
Nõme turg on, kõik istuvad näpp sell nupu peal, valmis vähimagi asja peale paanikas müüma. Samas jälle pikalt short ei julgeta ka olla. Vaikne ja igav on ka.
Indeksid hakkavad küll juba väga huvitavatele tasemetele minu arust jõudma. Kas on oodata tõsisemat karuturu paanikat kui tõesti kõik korraga sellele nupule muljuvad, mida "jim" mainis, või võiks pigem põrget oodata?
Pisut subjektiivsust foorumitesse... usun siinsete hindade (SPY 126.3) ja ülemüüduse pealt pigem ostuhuvi esilekerkimist päeva edenedes. Saame näha.
Võtsin hästi natuke AXL @ $8.21 GM peale. Võiks veel edasi minna siit peale sellist kukkumist.
Krt, GM on liiga nõrk selle peale, panen $8.29 peale AXL müüki, ei tundu enam hea treid.
Rongi eest kopikate korjamine, flat.
Kui kellelgi on natuke üleliigset turutunnetust, siis paluks laenuks, mul absoluutselt puudub.. et ma ei roniks liiga kiiresti treidist välja, kui KOHE ei tööta.
AXL 2007. a käibest tuli 76% GM-lt, aktsia on kuu ajaga langenud $20 pealt $8-ni, float on vaid 46 mln ja sellest 27% on lühikeseks müüdud... ühesõnaga suurepärane short squeeze´i kandidaat GM´i heade müügitulemuste peale.
AXL @8.81 karm LEH @21.11
SPY 126.3 pealt siis 128.3 peale liikunud. Aga usun tegelikult, et ülespoole liikumise jätkumiseks on homme samuti head šansid..
Huvitav, kas APOL on siit short? Võiks arvata, et DV esmaspäevane suur blokk tekitas sektori aktsiatele mingisuguse lae, kuna see nii suure discountiga tehti..