copy&paste tehnoloogia brokeri lehelt (ei tahaks siin avalikustada).
ah, mis Sa sokid. Su vend rääkis juba kõik ära:)
suurt kukkumist ei tule enne kui on suur t6us :)
siiani pole suurt t6usu olnud. 2-3% t6usu päevas on taitsa ok!
tahakstäna kasumiga posist lahti saada.. sis saaks omme rahulikult blondidega baceerida.
tähtis on et qqq 35 läbi läheks.. v6tab aega ja m6ned ebakindlad ehk juba myyvad..
sinkavonkat saame näha jah, aga ma kavacen nov callidest see/järgmine nädal lahti saada..
sest nad 16 novembril expirevad! yöäk!
siiani pole suurt t6usu olnud. 2-3% t6usu päevas on taitsa ok!
tahakstäna kasumiga posist lahti saada.. sis saaks omme rahulikult blondidega baceerida.
tähtis on et qqq 35 läbi läheks.. v6tab aega ja m6ned ebakindlad ehk juba myyvad..
sinkavonkat saame näha jah, aga ma kavacen nov callidest see/järgmine nädal lahti saada..
sest nad 16 novembril expirevad! yöäk!
kui nii edasi läheb saab j6uluks koju ja k6hu täis..
hakkan calle myyma ja pute ostma..
tänaseks aitab sellest 3-4% t6usust..
omme ostame callid tagasi ja putid myyme maha.. ja reede 6htul k6ik maha :)
tänaseks aitab sellest 3-4% t6usust..
omme ostame callid tagasi ja putid myyme maha.. ja reede 6htul k6ik maha :)
oota müümisega, homme tuleb 1800 ära
täna 6htul tuleb myymine :)
Täiesti segane päev... Makro numbrid mega halvad aga turg tõuseb? Ei saa nagu asjale pihta...
ull elu jah. mina igatahes 1420 pealt ostsin. homme, siis 1500 ???? ;) vist mitte aga võiks tulla küll
Homme tuleb Unemployment Rate... oodatakse 5,2% tegelt tuleb 6% ja turgudel läheb meeletuks ralliks, kõik ostavad kõike...;)
Ei usu, et homme 1500 ära tuleb... pakun, et läheb hoopis alla 1400...
Ei usu, et homme 1500 ära tuleb... pakun, et läheb hoopis alla 1400...
point on selles ikkagi et kedagi ei uvita numbrid :)
ma proovin siukest värki et panin qqqkk myygid .8 .85 ja 1 peale
ja ostud .6 allapoole.
pute ei ostnud sest arvan et turg kukub enne sulgumist kuid omikul jalle jump up.
näis. mul on neid caslle veel palju alles muidugi :)
ma proovin siukest värki et panin qqqkk myygid .8 .85 ja 1 peale
ja ostud .6 allapoole.
pute ei ostnud sest arvan et turg kukub enne sulgumist kuid omikul jalle jump up.
näis. mul on neid caslle veel palju alles muidugi :)
ei ta kuku, kõik vaatavad graafikut ja seal selgelt silme ees, et peab veel tõusma, ja ostavad ka homme ja siis avastavad, kus krt. oleme
m6nus on vaadata kui eksid ja midagi enam teha pole :)
Mingi väike loogika on aga ka selles,et kuna majandusnäitajad olid võrdlemisi halvad,siis paljud loodavad,et halvemaks enam minna ei saa ja sellepärast ostavad (võib-olla ei saagi,kui just lennukid valesti ei lenda või mingit muud jama ei tule)
kaks inimest nägid unenägusid.
yks nägivat et s6itis trammis ja tuumapomm plaffatas aga trammil pold midagi häda.
teine nägivat et old ilutulestik mis tegelt oli lähemalt,siis m6igust, vaadatuna pilt kuidas tallinnat pommitati.. kuni l6puks tuli A-bomb.. einoh unes sellist 6hus6da naha on VAGA friik!
praegu on eufooria.
ma vaga loodan et suudan sisse v6tta korralikud put positsioonid!
tänase seisuga olen j6udnud muideks -10..-15% seisu eksole!
miski suur "burgatory" tuleb enivei. ma tegelt viimastel päevadel värisen et jään viimase falli kätte. ehki pikas perspektiivis on t6us selge. lihtsalt nov optsioonid muutuvad riskiks! ei oiaks kauem kui nädal enne expiret..
homme on reede. see on roheline päev. algab arvatavasti gap downiga, siis veel sygavamele, siis yle sja paeva lopuks v6etakse kasumeid. noh eks see ennustamine ole tänuväärimatu aga ma tahtsin emotsioone jagada.. akki saan lisam6tteid?
yks nägivat et s6itis trammis ja tuumapomm plaffatas aga trammil pold midagi häda.
teine nägivat et old ilutulestik mis tegelt oli lähemalt,siis m6igust, vaadatuna pilt kuidas tallinnat pommitati.. kuni l6puks tuli A-bomb.. einoh unes sellist 6hus6da naha on VAGA friik!
praegu on eufooria.
ma vaga loodan et suudan sisse v6tta korralikud put positsioonid!
tänase seisuga olen j6udnud muideks -10..-15% seisu eksole!
miski suur "burgatory" tuleb enivei. ma tegelt viimastel päevadel värisen et jään viimase falli kätte. ehki pikas perspektiivis on t6us selge. lihtsalt nov optsioonid muutuvad riskiks! ei oiaks kauem kui nädal enne expiret..
homme on reede. see on roheline päev. algab arvatavasti gap downiga, siis veel sygavamele, siis yle sja paeva lopuks v6etakse kasumeid. noh eks see ennustamine ole tänuväärimatu aga ma tahtsin emotsioone jagada.. akki saan lisam6tteid?
KAS on tähelepanu väärne,kui stock up, tuleb upgradisi, kui alla.. siis downdradid.Mäng tiri tõmba.Hiljaks jäänd arvamus.