"Börsihuviliste Kokkutulek 9-11 juuli"

Pagana lugu - tegelikult oleks päris huvitav teada, kas seda üritust näiteks ainult üks päev kaasa teha ka on võimalik. See tähendab, et kindlasti on võimalik kuid käes on koonerdamise ajad ja küsimus on osalustasus. Et näiteks reede õhtu ja öö ainult?
Miks nii kallis 1800 eeki?
Kas see on lhv seminar 2?
Vaevalt te Pajule tasuta rääkima saite...
mehed, te ei ole kuulnud, et siin maal makstakse nii palju kui saab ja pärast kodus nälgitakse. Vaikselt, väga vaikselt. Vingumine on häbiasi:)
Võtab kohe kurvaks, minul noorel poisikelel kes alustab on sinna ikka raske tulla. Raha pole ja murelikuks võtab ka see punkt, et kes kõige vähem teenib see läheb kõige varem magama :(

Igatahes ma loodan, et teil saab lõbus olema ja ootan siis hiljem ka ülevaadet toimunust

Tervitustega
Karl
einoh, tegelikult isegi madis43 vist sai minust tiba valesti aru :) Mul tegelikult probleem ühes teises väga olulises ürituses 19.juulil :)
Aga väga hea kild :DD
Mu lapsed ükskord avaldasid saladuse, et selline küsimus: "mingi vaene oled või?" on koolis väga levinud ning seetõttu tekkinud kuhi õpilasi, kes päevas 500-100eeku jumala rahulikult magama panevad mingi krõpsu jms. peale. Peaasi, et vaeseks ei tembeldataks :)
parandan: 500-1000 eeku
ma iseenesest arvan, et sellise ürituse võiks täitsa teha, kus siinsed foorumlased saaks ennast pisut korda teha ja pisut vabas atmosfääris suhelda, aga mina küll kuhugi pärapõrgusse selleks ei viitsi sõita. Õigupoolest peaks LHV'le ju olema täitsa vastuvõetav, et nad ise selle kõik kinni plekivad. Kunagi ammu, kui SAS järjekordselt streikis, tuli mul mingi kambaga nende kulul rootsis hotellis ööbida ja seda on seniajani piinlik meenutada, mis kõik sai SAS'ile kulutuste tekitamise nimel ette võetud...
Tegelikult ma ei kahtlegi ürituse suurejoonelisuses kuid just praegu (ilmselt ühe õlle ärajoomise mõju tõttu) turgatas mulle pähe idee, et järgmisel aastal võiks see üritus toimuda kusagil lennuraja läheduses, et igaüks saaks ka oma autoga kiirendamises võistelda. Siis kaoksid lõpuks ehk ära spekulatsioonid teemal, et "vot see auto on parem kui too". Loogiline, et sellist asja tuleks just asjatundjatel ohutuse mõttes korraldada, sest sellest ei tule ka midagi välja kui mõni joobnuna (mitte armastusest) rooli sattub või silmnähtavalt ohtlike rehvidega kimama kukub. Tore oleks kui külalisesinejatena esineksid ka mõned need masinad, mis autode numbrite teemas tähelepanu pälvinud :D
miks LHV, las TI plekib:)
otsustatud!
marct, su idee on hea, lisaks võiks veel korraldada "kahe Kristjani jõukatsumise" stiilis, et kõik osalejad võivad võistlejatele börsiteemalisi küsimusi esitada ning kumb enne järjest kolm õiget vastust annab, on võitja. hiljem võiksid osaleda muidugi ka mitte-kristjanid.
Ehk siis nüüd on börsikaraoke leiutatud, sest peale kristjanite ja palusalude saavad seda teha kõik kes kuulsad pole :D
UG: ära ole nii julm minu vastu. Mul oli just söögilauas terav diskussioon teemal, kas grillitud kanas on rohkem vitamiine (nagu väitis minu 3.a. tütar) või salatis (nagu julgesin väita mina).
Olgu, tundub, et ma ikka vist ei saa esialgu tulla või kui saan, maksan ühe päeva eest suurema tasu kuid mõelda tuleks ka järgmisele aastale....
Lisaks võiks võistluse Kristjan vs. Kristjan (kasvõi jõekalda) järel sooritatud aladele toimuda võistlus ka tavaliste võistlejate vahel võimalus võistelda kas alljärgnevatel aladel või suisa kümnevõistlusel:
1. Epeevõitlus
2. Kaikavõitlus (Robin Hoodi - aegse tehnikaga)
3. Kanamuna vise kettaheite stiilis
4. Jaanalinnumuna tõuge (rahameestele), või kanamunade tühjaksjoomine (salmonellaga riskides)
5. Trihvaa
6. Hobuselooga alt läbipugemine aja peale
7. Aktsia beeta arvutamine
8. Kolme õlle joomine aja peale
9. Ümber otsapidi mahapandud pesapallikurika keerutamine 20 ringi, pesapallikurikaga heinapallile pihtasaamine ning seejärel kontrolljoone ületamine.
10. Tite elusuuruses nukule Pampersi paigaldamine aja ja kvaliteedi peale.
tõsisemalt rääkides, ÄP-s oli kunagi tore ettevõtmine nimega aktsiagalopp, kus tehti panused (vist oli 100 kr) ning tunni aja jooksul jälgiti reaalajas ca 10 aktsia liikumist. kogu poti võitis enim teeninu ning 100 kr kõige viimaseks jäänu kaupleja. äkki kannataks suvepäevadel sama teha, õhtune galopp usa börsid, hommikune galopp aasia börsid....
Hjaaaa...eriti tore oleks vaatepilt hommikuse galopi ürituselt, kus pooltel aspiriinitass kõrval :D
sorry ma vahepeal ei lugenud, aga kuidas see naiste probleem sai ära lahendatud?
milline probleem?
et kuidas naisi kaasata
sellest vaieldi ja jõuti arusaamisele et see rohkem puberteediprobleem