Huvitav, mis on saanud eelisaktsiatest (sai märgitud augustis ja tasutud ka), siiani pole arvele jõudnud (:
To: Gomes
Kunagi sai infot küsitud kodanikult Valentinas Grishkevic'ilt.
Mail: v.griskevic@snoras.com
Kunagi sai infot küsitud kodanikult Valentinas Grishkevic'ilt.
Mail: v.griskevic@snoras.com
tänud Anette!
Kas spliti puhul lähevad arvesse vaid lihtaktsiad, tead Sa?
Kas spliti puhul lähevad arvesse vaid lihtaktsiad, tead Sa?
Eelisaktsia nominaalväärtus (kui ei eksi) oli samuti LTL 10. Eelisaktsiate spliti kohta info puudub.
Eelisaktsiate split aktsionärile otseselt mingit lisaväärtust ei anna.
Pole ju vahet : 1 aktsia hinnaga 10LTL või 10 aktsiat hinnaga 1LTL.
Eelisaktsiate split aktsionärile otseselt mingit lisaväärtust ei anna.
Pole ju vahet : 1 aktsia hinnaga 10LTL või 10 aktsiat hinnaga 1LTL.
kindlasti, kui eelisaktsiat ühel hetkel ei vahetata lihtaktsiaks, iseasi kelle huve see teeniks. Samas hetke lubatud div. on ju suht kõrge - 10%
Leedu majandus nagu Eesti omagi peaks ikka tõusvas joones praegu olema. Ning tänu sellele liigub ka pangas rohkem raha. Ehk siis pankadel peaks ikka hästi minema. Või mis arvata.
Leedu majandus nagu Eesti omagi peaks ikka tõusvas joones praegu olema. Ning tänu sellele liigub ka pangas rohkem raha. Ehk siis pankadel peaks ikka hästi minema. Või mis arvata.
Vabandust mul täna kõik asjad topelt.
eesti majandus on minu arvates kogu aeg veidi eespool olnud kui leedu oma.
mina arvn, et leedus on tõus väiksem aga pikem.
oman ukio aktsiaid ja ootused on minupoolt kõrged.
mina arvn, et leedus on tõus väiksem aga pikem.
oman ukio aktsiaid ja ootused on minupoolt kõrged.
vana sõber MBP ostab SRS ka
Huvitav, millal need juurde antud aktsiad kontole jõuavad
Snoras” asks Vilnius SE to list 20 m LTL nominal value issue of preferred shares in the Current list.
Decision of VSE Board concerning admission of PRS of Bankas Snoras AB to the I-list
To include these securities into the I-list of the Vilnius Stock Exchange on 28-12-2006.
To start trading in these securities since 28-12-2006, provided that the issuer has paid
the fee for admission to the I-list by the above term:
Bankas Snoras preference registered shares with non-cumulative dividend equal to 10% of nominal value share
(LT0000127623 SRS2L)
To include these securities into the I-list of the Vilnius Stock Exchange on 28-12-2006.
To start trading in these securities since 28-12-2006, provided that the issuer has paid
the fee for admission to the I-list by the above term:
Bankas Snoras preference registered shares with non-cumulative dividend equal to 10% of nominal value share
(LT0000127623 SRS2L)
mis see tahendab kas keegi viitsiks ära tõlkida
TO:tartlane
Tegemist on eelisaktsiatega, mitte tavaaktsiatega. Eelisaktsiatega algab I-Listis kauplemine 28-12-2006.
Tegemist on eelisaktsiatega, mitte tavaaktsiatega. Eelisaktsiatega algab I-Listis kauplemine 28-12-2006.
tänud
Huvitav, milliseks kujuneb hind? Tegu ju sis võlakirjaga 10% intressiga. Minu meelest ühtegi teist eelisaktsiat Balti turul listitud pole.
Võin selles osas eksida, kuid non-cumulative dividend equal to 10% peaks tähendama lihtsustatult, et igal aastal ei ole dividend (mittekumulatiivne) tagatud.
P.S. Varasem kokkupuude sarnaste juhtumitega puudub.
P.S. Varasem kokkupuude sarnaste juhtumitega puudub.
On küll nii jah. Dividendi saab siis kui firma nii otsustab. Kui otsustatakse dividendide mitte maksmine, siis ei saa dividendi ka tagantjärgi. Investopedia selgitus: http://www.investopedia.com/terms/n/noncumulative.asp
juhul, kui kasumit toodab siis ikka on.