Bank of Georgia

Kas LHV ei võimalda, ega hakka ka võimaldama antud piirkonna aktsiaid osta/müüa?
enne ostuotsuse langetamist tasub kindlasti firmaga lähemalt tutvuda lehelt http://www.bog.ge/
Eriti muljetavaldav on panga netointressimarginaal (üle 11%) ning turuosad erinevates segmentides. Kasumit teenitakse hetkel sama palju kui Hansapank 10 aastat tagasi. Potentsiaali peaks palju olema.Lisaks laieneb pank ka Ukraina turule.
LHV- s kaalume IOB sektoris aktsiate kauplemise võimaldamist.
Kõige selle ilusa peale tuleb tahestahtmata rida küsimusi, alustades eelkõige sellega, et kui palju seda head juba aktsia hinnas sees on? Head ettevõtted ei ole tingimata head investeeringud kui hinnas see "hea" juba sees pole.

Mis BoG P/E ning P/B suhe on ja kuidas olid yoy baasil Q1 tulemused kui juba avaldatud? Investorid ehk jälgivad ja oskavad kommenteerida.
Vabandust "Head ettevõtted ei ole tingimata head investeeringud kui hinnas see "hea" juba sees ON."
Velikij,

kuna mul kah see bank IPO-st peale radaril aga ei ole Hansa limiitsummaga, ühekordse tehinguna, siseneda julgenud, siis pinnisin täna ikka hulk aega Hansa maaklerit (vaesekene, olen aga peale seda argumeteeritud jutuajamist endiselt vägagi veendunud, et asju võimalik õige tegutsemise korral selle limiidi suhtes muuta).

Selgitas mulle lahti võimaluse (kui leiaks kokku 1000 aktsiale ostjad, näit : ostja 1 tahab 100 aktsiat, ostja 2 tahab 200 aktsiat, jne ), mismoodi teha nii, et õiged kogused saaksid makstud õigete inimeste poolt ja jõuaksid ka nende väärtpaberikontole.

Kuna huvi kõnesoleva investeerimisobjekti suhtes on ilmne, võiks siseneda soovijad siin endast märku anda. Kui huvi piisav, et orgunni ära tasub, võin edasise asjaajamise enda peale võtta.
Ah jaa, Hansas väärtpaberikonto ja Hansaneti või tel. pangas tehingute tegemise õigus eelduseks!
No ok, selle väärtpaberikonto võib ju avada ja hanza.netti peaks ju ID-kaardiga saama.
LHV võiks teha midagi ka eesti ühiskonna heaks tasuta ja panna need soovid oma nimel kokku. Ilmselt oleks LHV läbirääkimispositsioon Hatza panga pigistamisel tugevam, kui meil, väikeinvestoritel, üksinda.
No siinkohal ilmselt saaks kül kiiretegutsemise korral LHV nissi täita ...
Ise huvitatud, portfell kahjuks SEB-s ja näpuotsaga ka LHV-s.
kas keegi teadjam kellel on hansas konto valgustaks mind sellega kaasnevatest kuludest.tehingutasud ja hooldustasu.juhul kui peaks georgia panka ostma.ning kas ma neid hiljem lhvsse saan yle kanda?
Ma ostsin kuu tagasi Pareksi Kaspia Fondi. Seal oli alguses ka juttu, et nafta- ja gaasimaardlad annavad tagatise aga suurem osa rahast oligi pankadesse pandud. See Bank Georgia oli siis kõige suurema osaga. Eks näib kas hakkab nüüd kasvama.
Kuna tehing läheb vastavalt kauplemisturule UK aktsiate alla peaks teenustasu olema 0.3% tehingu maksumusest, min 295 krooni.

Hooldustasu 0.01%, min 25 EEK kuus.

Ülekandmine minu mäetamist mööda 300 kr. Aga ennem pole minu meelest vist pointi üle kanda, kui LHV peaks IOB sektoriga ise kauplema hakkama.
Sisenesin bog-isse detsembris. Läbi SEB sain IPOst natuke, kuid avasin ka BOG maaklerfirmas, mis on aadressil www.bog.ge/ir konto, kust sain laride eest osta Gruusia börsil (mis pole muidugi eriti börs) kaubeldavat aktsiat ( mis on siiani diskontoga gdr-i suhtes). Olen vaadanud, et maaklerfirma võtab konto hoidmise eest ca 50 $ kuus. Vormistasin asja maili ja faksi teel, kõik sujub siiani.

Iseloomulik gruusia panganduse hetkeseisule on näiteks, et laenu saab (valitud saavad) kuni aastaks intressiga alates 16% ja dollari või euro aastase depo intressiks makstakse ca 11%. Samas on atm võrk väga korralik ja internetipank talutav (koodilehe süsteem). No ja et kinnisvaraprojektide tasuvus on sellises finantstaustas ca 3-4 aastat.
Oleneb muidugi, mida "väga korralikuks" pidada.
Georgia Bancshares Inc.

Georgia Bancshares, Inc. operates as the holding company of The Bank of Georgia.

http://finance.yahoo.com/q/pr?s=GABA.OB

Kas keegi teab selle Georgia Bancshares Inc. kohta midagi enamat kommenteerida?
Ants, see on Georgia osariigi (USA) väikekontor, seal nimelt on olemas kohalik BAO millel pole Gruusiaga midagi ühist.
*BOG mitte mitte BAO muidugi
Tänud, opex, mõistsin nüüd jah!
Teemakohane link siis hoopis http://www.bog.ge/ - Bank of Georgia

Meie hea sõbra Georgia (end.Gruusia) pangandusmaastikuga tutvumiseks võib sirvida ka
National Bank of Georgia
Muide, Ouna Ants, miks Georgia, mitte Gruusia? Ja miks "endine Gruusia"?
velikij
Gruusia on grusiinidele sama hea kui eestlastele tsuhnaa öelda.
uhkuse värk ,noh.