Balti Börs

Mis UKB1L-ile hoogu andis? lihtsalt odav hind või mingi konkreetne info?
suuremad pangad tõstsid täna repo limiite!
Ukio taas limiidis kinni :)
hmm miks repolimiitide tõus UKB-d nii palju mõjutas võrreldes teiste pankadega?
selline kuulujutt leedus käis.võibolla ei mõjutanud.samas see leedu lugu on väga 97 aasta eesti sarnane.turul niiöelda väikeinvestor ja hinnad kiiresti kordades tõusnud.
Ukio-l tuleb jälle15% täis praegu juba 8%
Hirm tuleb peale, kui vaadata püstloodis liikuvaid Leedu aktsiaid! :)
Hirmu tekitab küsimus, kui jätkusuutlik see ralli on? :(
Pangandus aktsiad, Telekomas ja Lifosa on pakkunud erakordseid teenimisvõimalusi Baltikumis!
Nüüdseks juba +11,69% ning ostuäärel näha ka tuttavat kombinatsiooni LHV (kogus 71)...
Huvitav, et Ukio tõusis rallib justkui suurema uudiseta ning samuti pole Lifosa kohta midagi näinud. Või on midagi märkamata jäänud?
oeh, kohvi vaja peale saada, typod on kerged tulema
uudised UKIO kohta pole. leetlased ise ei tea miks see toimub.
ps. eelmise nadalal oli jt.lt koosolek. seal oli oeldud et lahisel ajal ukio kasv +50/100%, lifosa - 100 lt, dkr 7 lt, mnf - 15/16 lt, LTK +30%.
vaatame kas see on t]de ))
paistab et ETLAT "joostekse ka käima"
Kas mulle ainult tundub, või ongi kogu UKB1L ralli taga väikeinvestor? Samas käivet nagu oli.
Ei saanud täna jälgida ostu-müügipakkumisi - kuid tehingute nimekirja vaadates tundub et on ainult 2 tehingut enama kui 1000 aktsiaga ja näpu otsaga üle 500 aktsia tehinguid.

Kas suuri ostuordereid ka oli väljas või mitte?
Kuidas annab Šiaulių bankas oma lisaaktsiate-emissioonist teada aktsionäridele, kellel peaks olema eelisostuõigus? Kas tuleb ise ostuhuvi üles näidata või saadab Šiaulių bankas konkreetse teate, et millal ja kuidas ja kui palju?
sven, Siauliu Bankas avaldab emissiooniprospekti, LHV teavitab ka omaltpoolt kõiki kliente ...
Mida atraktiivset leitakse Ekranases? Kas Leedus telekaid toota on efektiivsem kui kaug-idas?
täna +14.63%, kamp ostjaid ja yks müüja.

Endiselt pean piinlikkusega tunnistama, et ei saa aru mis kärbes on hammustand UKB1L ostjaid. Ikka rühib ülespoole.
Hommikul oli näpp veel müüginupul - aga nüüd ootaks müügiga veel hetke. (samas pole ka vahet - niikui nii ei saa aru millal peaks myyma)
UKB tana jalle rallib nagu juulis-augustis
UKB1L i kohta ma arvan võib öelda, et mis kiirelt tõuseb see kiirelt kukub. Aga oleks huvitav teada jah mis selle Ekranasega toimub. Kas on äkki niivõrd tundlik aktsiate ostu-müügi suhtes.
hoitsin Ekranases esmaspäevast saati oma 1600-st pakikest müügis - mitte keegi ei tahtnud. Niipea, kui müüsin turuhinnaga 1,52 pealt ära, niipea tulid kohe ostud 1.61 pealt ja siis üks tibatilluke 1.88 ost, mis selle % ülesse viskas. Jäi selline tundmus, et LHV-le põhimõtteliselt ei taheta müüa :)

Tegelikuses on aktsia liikunud pärast Ekranase viimast uudist septembri algusest, mis küll korraks positiivselt mõjus, siiski pisitasa allapoole. Kuskil toodi välja, et Philips vaatab Ekranase poole tema LCD tootmise poole omandamiseks, aga senini positiivseid uudiseid siiski pole... Äkki liigub kohalikus meedias selle kohta nüüd juba rohkem, aga mina seda keelt ei mõista ja arvasin paremaks positsioonid kahjumiga välja võtta ja investeerida hoopis leedu telecomi.

Kaks asja, mis mulle Leedu börsi juures meeldib: a) tehingute arv päevas ning b) ei varjata suurostjate ja müüjate aktsia koguseid. Kogu turg teab, et see või see tahab vabaneda vot sellisest ja sellisest pakist. Leedus ei käi selline kassi-hiire mäng pakkumistes nagu meie turul Baltikaga 7.10 pealt ja nüüd 7.30 pealt :(
Leedus on varjatud kogustega orderite kasutamine täpselt samuti võimalik, kauplemissüsteem on analoogne Tallinna ja Riia omaga, mina LHV klientide tarbeks küll aegajalt kasutan varjatud kogusega ordereid ja saan pisut paremat hinda seetõttu, aga Leedu maakleritel pole see tõesti kombeks ...