Tulu, kellelele kuulub 670 AXO?See on üks sinine Ferrari, mis eriti ülbelt pargib linnas.
Hahahaaa!
Jetzt schluss damit?
Jetzt schluss damit?
vastupidi ka saaks, ehk millised autod on mingil firmal või eraisikul.......aga ma vaatan see asi siin muuutb liiga polulaarseks
See Ferrari kuulub eraiskule, peaks vist kusagil seal kesklinnas parkima, samal eraisikul on veel teisigi "vingeid" sõidukeid
See Ferrari kuulub eraiskule, peaks vist kusagil seal kesklinnas parkima, samal eraisikul on veel teisigi "vingeid" sõidukeid
666RUS - liigub Tartus, parkida ei oska
tegu siis X5'ga
666RUS kuulub eraisikule, kellele meeldivad läikivad asjad....omab ka autot ROLLS-ROYCE SILVER SHADOW
Tase - ühest küljest paistab, et tegu on satanistist tiblaga... teisest küljest aga paistam et tal on maitset.... :-D
Seda sinise ferruga sõitvat eraisikut tuntakse ka hüüdnimega Universumi Direktor.
eile nägin "isand" Kenderit sinise ferru roolis. Numbrit ei mäleta aga teda küll universumi direktoriks ei soovi :)
siseminejõud, kuskil oli bänner, et Democracy Will Elect The Antichrist - ehk siis sinu käest ei küsita :-D
777LAW, miski valge merss, vist S
Näinud 2 korda Porche Carrera GT - d. Numbrit kahjuks ei mäleta. Odavama otsa kasutatud GT-d maksavad Saksamaal alates
300 000 EURi (aasta 2004, suhteliselt palju sõitnud, vajavad kallist hooldust ja remonti) ja lõpetades 500 000 EURi maksvate kasutatud mudelitega aastast 2007.
300 000 EURi (aasta 2004, suhteliselt palju sõitnud, vajavad kallist hooldust ja remonti) ja lõpetades 500 000 EURi maksvate kasutatud mudelitega aastast 2007.
Astonid - meestel on stiili. Gemballa? Come on!
Sorry, ma arvasin, et see oli see Cayenne baasil ehitatud "rakett." :-D
eks see 777LAW ole mingi advokaadibüroo või midagi sellist, omanik Meriküla OÜ
BEAST 1, eile nähtud Tallinnas. Väike must sportauto (marki ei suutnud tuvastada, liikus väga kiiresti)
007 EUR, MB-S, hõbedane.
Aru ma ei saa, mis fetish selle number seitsmega on.
Aru ma ei saa, mis fetish selle number seitsmega on.
avet, see oli PORSCHE ja kui ma ei eksi, oli selle (kunagine?) omanik siingi foorumis tihe külaline ;-)
Beast oli jah varem porsche omanik, käis ka kunagises OK jutukas, selline rahulik normaalne tüüp.