Toredad on veel OÜ Tühi tünn ja OÜ Nälg&Võlg
Ana almastab oma Lexust:

opex, S ja L on vahetusse läinud...
Mitte reaalselt eksisteerinud, aga tuttav filosofeeris järgmiste firmade asutamise üle:
AS Piriin
AS Trounaut
AS Sassin
jne
AS Piriin
AS Trounaut
AS Sassin
jne
AS Shole
OÜ Üüh
777URB, jalakäijatele tuleb anda ülekäigurajal teed.
Jah, ka Tartus.
Jah, ka siis kui sul on Cadillac Escalade.
Pean laskma politseil kontrollida su noku pikkust.
Jah, ka Tartus.
Jah, ka siis kui sul on Cadillac Escalade.
Pean laskma politseil kontrollida su noku pikkust.
oled kindel, et tal ikka SEE olemas on?
Kui sul on Cadillac Escalade, siis on su mõtted mujal - näiteks sellel, et kolm aastat tagasi maksid sa selle eest 1.2 mio ning nüüd tõi sõber USAst samasuguse 40k USD eest :-D
Ja kirsipunane vahtralehega Audi a4, kes eile sadama Olerexi juures ääre pealt oleks noore ema lapsega alla ajanud ning seepeale neile veel keskmist näppu näitas.... Kui ma sind veel näen, saab nalja. (Selgituseks - laps ja ema olid keset ülekäigurada ning too Audi-rimakas ei mõelnudki kiirust maha võtta.)
Ja kirsipunane vahtralehega Audi a4, kes eile sadama Olerexi juures ääre pealt oleks noore ema lapsega alla ajanud ning seepeale neile veel keskmist näppu näitas.... Kui ma sind veel näen, saab nalja. (Selgituseks - laps ja ema olid keset ülekäigurada ning too Audi-rimakas ei mõelnudki kiirust maha võtta.)
annelix, kui vihjad asjaolule, et selle cadi kapten võis olla naissoost, siis olen raskustes. Vot ei teagi millise varustuse alamõõdulisust daamid autoga kompenseerivad.
..ehk kogu varustuse puudumist :P
ehk nimetatud varustus on negatiivne :)
Noh nais autojuhid kompenseerivad oma autoga samuti mehe puudulikku varustust :)
Valge Subaru, mark eristamatu (ümberehitatud), 001 WRC. Isehakanud Marko Märtin?:):)
001 CEO
See Hiina (või Korea) jeep
See Hiina (või Korea) jeep
001IRW, on LUTENA OÜ
001WRC on topelt number ja ei näe, kes omanik
001CEO on üks imelik putukas, Mark SHUANGHUAN Mudel CEO, 92kw, omanik PREMIUM MOTORS OÜ
001WRC on topelt number ja ei näe, kes omanik
001CEO on üks imelik putukas, Mark SHUANGHUAN Mudel CEO, 92kw, omanik PREMIUM MOTORS OÜ
täna sõtsin vanatühja enda sabas .. 666MFS ..
hr MeFiSto sõidab tumeda päevinäinud Omega Caravan'iga
hr MeFiSto sõidab tumeda päevinäinud Omega Caravan'iga
Täna tuli vastu Toyota Land Cruiser numbriga 002 SOO.
see 002SOO on omanik Lihula Maaparandus :)
Tulu, ma korra juba vihjasin, et ei maksa selliste andmetega sedasi ümber käia. Päritolu kohti palju ei ole: LKF, ARK ja politsei (KAPO ka). Kui oled vastavas kohas sysadmin või DBA (kommentaar 001WRC kohta juba reedab ühtteist), siis võid muidugi päringute logimise kinni keerata aga pikapeale võid ikka vea teha.