To: Anette.
Aga palun, kui Baltimaadega piirduda, siis minu jaoks on huvitavad: BLT1T, LSC1R, BAL1R, IVL1L, KJK1L, LNS1L, OLF1R, PRM1L, PTR1L, KLEAT, MZE1L, UKB1L ja LFO1L. Rõhutan, et minu jaoks.
Aga tänan vastamast minu küsimustele. :)
TO: Mulk.
MZE1L ??
MZE1L ??
Mulk pff ja mida huvitav on Pramprojectas naideks
http://www.lb.lt/eng/institutions/results2005_3.html
To Naxitrall: MZE1L = Mazeikiu Elektrine. Aktsia tõusis täna 5%. Pole ju paha. :)
To MENACE: Pramprojektase aktsia on puhas mängurõõm väikeste panustega. :) Teooriale (milles ma pole veel tugev) ega loogikale see aktsia eriti ei allu.
Nimetan sellist tüüpi lamedalt "Yo-yo-tüüpi" aktsiaks, mis liigub üsna kontrollimatult alla ja üles. Kui rütmi ära tabad võib ülesliikumiselt kenasti teenida. Viimase kuu vältel jõudis see aktsia 32% tõusta, seejärel 25% langeda. Arvestades valdkonda, on tulevik pigem tõusev.
Ja ... pagan, investeerimine ei pea ega saa alati olla tegevus, millega tegeleja pääkolus vasardab ainumas slogan: kasvõi nui neljaks aga iga tehing peab roppu profitit tooma!
To MENACE: Pramprojektase aktsia on puhas mängurõõm väikeste panustega. :) Teooriale (milles ma pole veel tugev) ega loogikale see aktsia eriti ei allu.
Nimetan sellist tüüpi lamedalt "Yo-yo-tüüpi" aktsiaks, mis liigub üsna kontrollimatult alla ja üles. Kui rütmi ära tabad võib ülesliikumiselt kenasti teenida. Viimase kuu vältel jõudis see aktsia 32% tõusta, seejärel 25% langeda. Arvestades valdkonda, on tulevik pigem tõusev.
Ja ... pagan, investeerimine ei pea ega saa alati olla tegevus, millega tegeleja pääkolus vasardab ainumas slogan: kasvõi nui neljaks aga iga tehing peab roppu profitit tooma!
kui palju p/e tal on.
Ei saa leedu keelest niivõrd hästi aru.
Ei saa leedu keelest niivõrd hästi aru.
Täna paar suurt tehingut, UKIO oli ostja pool, ehk keegi tahab üle võtta?
lõvi vist hakkab pead tõstma
ei tea,täna jälle palju aktsiaid lasti läni,ei tea kas tõesti ukio tahab endale või täidab kellegi ostukorraldusi
päris langev ja vaikne on olnud viimane nädal... väike korrektsioon??
http://market.ee.omxgroup.com/?pg=news&news_id=203602
Kauaoodatud SAB1L aktsiate märkimine hinnaga 1.70 LTL hiljemalt 23. septembril aktsionäriks olnuile on algamas.
Annan täiendavalt teada, kuidas LHV klientidest SAB1L aktsionärid saavad oma õiguseid kasutada.
Ma ei saa selle postituse tähendusest aru.. mis 1.70 LTL ? Hind praegu on 4.04-20...
ja mida see uudis tähendab, head või halba? müügi või ostu soovitus?
ja mida see uudis tähendab, head või halba? müügi või ostu soovitus?
OTTK
Sialiu Bankas suurendab aktsiakapitali müües 10 000 000 uut aktsiat hinnaga 1.70 LTL. Praegu on ettevõttel 74 720 000 aktsiat. Esimeses ringis on õigus märkida 1 uus aktsia iga 13 omatava aktsia kohta SAB1L aktsionäridel seisuga 23. september 2005 jne. - pakkumise 3 ringi kirjeldused eelpool viidatud börsiteates kirjas.
Mis puudutab aktsia hinda, siis Sialiu Bankas on sel aastal korra juba samasuguse aktsiakapitali suurendamise protsessi läbi teinud - tasub vaadata kuidas hind tookord käitus. Samas, tookord oli sentiment muidugi oluliselt positiivsem.
Sialiu Bankas suurendab aktsiakapitali müües 10 000 000 uut aktsiat hinnaga 1.70 LTL. Praegu on ettevõttel 74 720 000 aktsiat. Esimeses ringis on õigus märkida 1 uus aktsia iga 13 omatava aktsia kohta SAB1L aktsionäridel seisuga 23. september 2005 jne. - pakkumise 3 ringi kirjeldused eelpool viidatud börsiteates kirjas.
Mis puudutab aktsia hinda, siis Sialiu Bankas on sel aastal korra juba samasuguse aktsiakapitali suurendamise protsessi läbi teinud - tasub vaadata kuidas hind tookord käitus. Samas, tookord oli sentiment muidugi oluliselt positiivsem.
Kui vaadata aktsiahinna liikumisi aasta algusest, siis ühtegi suurt langust ma ei näe, aga miks need aktsiad nii odavalt välja lastakse ?
Minu arust langetab see hinda ja teeb aktsionäridele kahju .. või olen ma valesti aru saanud?
Minu arust langetab see hinda ja teeb aktsionäridele kahju .. või olen ma valesti aru saanud?
ja jätkab ikka langust :/
Kogu Leedu turg langeb. Iseasi kui kaua ...
Kas Leedu turg ei ole ehk kuulnud sahinaid Akropoli turule tulemisest?
Teevad raha vabaks no selge on, et käib kasumi võtmine - nii plju kui seda veel on.
Teevad raha vabaks no selge on, et käib kasumi võtmine - nii plju kui seda veel on.
rakuc
akropolise ipo tuleb 2006 aastal
akropolise ipo tuleb 2006 aastal
Henno
huvitab täitsa kuna siis algab see kauaoodatud aktsiate märkimine 1.70 hinnaga. Huvi oleks päris suur.
Tahaks ka teada kust ma saan teada palju mul oli 23 septembri seisuga aktsiaid.
sellepärast ma ei tea, et tõin oma aktsiad üle lhv-se ja sulgesin vana konto.
huvitab täitsa kuna siis algab see kauaoodatud aktsiate märkimine 1.70 hinnaga. Huvi oleks päris suur.
Tahaks ka teada kust ma saan teada palju mul oli 23 septembri seisuga aktsiaid.
sellepärast ma ei tea, et tõin oma aktsiad üle lhv-se ja sulgesin vana konto.
SIAULIU BANKAS AB AKTSIATE MÄRKIMINE aktsionäridele seisuga 23.09.2005.
selline uudis hanzas : SIAULIU BANKAS AB aktsionäridel seisuga 23.09.2005 on õigus märkida uusi aktsiaid. Teised investorid märkimises osaleda ei saa.
Iga 23.09.2005 päeva lõpu seisuga kontol olnud SIAULIU BANKAS AB aktsia (ISIN LT0000102253) kohta on aktsionäril õigus märkida 0.133833 uut SIAULIU BANKAS AB aktsiat. Murdosad ümardatakse alla. Ülemärkimine ei ole lubatud.
Ühe aktsia hind on LTL 1.70.
selline uudis hanzas : SIAULIU BANKAS AB aktsionäridel seisuga 23.09.2005 on õigus märkida uusi aktsiaid. Teised investorid märkimises osaleda ei saa.
Iga 23.09.2005 päeva lõpu seisuga kontol olnud SIAULIU BANKAS AB aktsia (ISIN LT0000102253) kohta on aktsionäril õigus märkida 0.133833 uut SIAULIU BANKAS AB aktsiat. Murdosad ümardatakse alla. Ülemärkimine ei ole lubatud.
Ühe aktsia hind on LTL 1.70.