Artea bankas (ROE1L) / Siauliu Bankas (SAB1L)

Kas lootsid, et SAB suudab intressilangust teiste pankadega võrreldes ignoreerida?

8 Likes

Lisaks kaotavad need väiksemad pangad ka hinnasõjas suurematega. Käib ka Eesti kohta.

Tänasest muutus Siauliu Bankase (SAB1L) nimi Artea bankas (ROE1L) vastu.

1 Like

Huvitav kas Ticker ROE on pun intended?

10 Likes

Artea Bankas Q1 analysis: “The long and the short view”
Link to report

3 Likes

Huvitav, kas yahoo suudab mingi hetk tickerid kokku siduda või peab ise käsitsi ümber tõstma?

3 Likes

IB-s viskab ,No market data permissions’’ teate peale nime muutmist.

Millest selline käive varahommikust peale? Mida ma jälle ei tea?

Vanasti müüs see SIBA 1,2 milliste pakkide kaupa, kui ma õigesti mäletan.

1 Like

Näib, et turul on äkki tekkinud üks müüja, kellel on äkitselt vaja miljoni-paari (või mitme?) eest aktsiaid rahaks vahetada. Ning hinnalangus -1,71% tingis piisavalt atraktiivse ostukoha.

6 Likes

Paistab, et täna on võimalik kõigil soovjatel end kurguauguni Šiaulių aktsiaid täis osta. Aktsiaid jääb ülegi.

5 Likes

On kurivaim, iga päev muudkui langeb…

3 Likes

Tore ju, saab vajadusel soodsamalt juurde võtta.

4 Likes

Hinna kukkumine on täiesti loogiline. Esiteks lõppes oma aktsiate tagasiostuprogramm. Kui ostupoolelt nii suur tegija(osteti kokku ca 2% kogu pakist) ära kaob, siis mingi mõju peab sellel olema.
Samas on neil plaanis natuke puhata ja uue hooga uuesti pihta hakata. Hetkel oodatakse euroopa keskpangalt luba osta turult 4,5 miljonit aktsiat juurde. Börsiteade.

Pakun, et alla 0,8 ei kuku, siis algab ostmine. Mingi sisetunne ütleb, et ostetakse piisa kogus kokku ja võib järgneda müük mõnele suuremale. See minu unenägu. Ei ole mõeldud unenägu investeeringuks ))).

3 Likes

Artea Bankas Q2 analysis: “Valuation too low again”
Link to report

4 Likes

Millal siis uut tõusu jälle näha ? :rocket:

Pikalt juba vindunud , samas Leedu majandus tugev

1 Like

Siis kui 0.796 gap on filled.

Miks just 0.796 - väike manifestimine ?

Kohe kui uus aktsiate tagasiostu programm pihta hakkab…