Hehee,praeguseks hetkeks on eesti aktsiad tugevalt ylehinnatud voi oigemini oleks oelda nad on tuleviku arvelt tousu 2ra votnud.Aga noh novembrikuus vois olla p2ris kindel,et saku peab ikka tousuprotsenti arvestades ikka merkole ja normale j2rgi joudma ja nii juhtuski..
Hehee, paljud arvasid mitu kuud tagasi, et USA aktsiate tõus on läbi, aga vaat mis juhtus.
Tagant järgi kõik targad :-) Kui Eesti aktsiad ongi liiga laes, siis palun väga - mängi langusele. Iga ajaga käib kaasas vastav strateegia. Aga kõik nõuanded kuula ära ;-)
privador: "Ma olen pigem nous kautama raha oma lolluse tottu akstiaturul,Kui mingile Ivanile "edukas ettevottes""
kas mitte privador siin-ja-seal foorumites mitte kõhutunde pealt rämspaktsiatega diile ei selgita?
ja millega Sinu arvates aktsiaturul kaubeldakse? kuld? sool? või äkki "edukad ettevõtted"? ;)
kas mitte privador siin-ja-seal foorumites mitte kõhutunde pealt rämspaktsiatega diile ei selgita?
ja millega Sinu arvates aktsiaturul kaubeldakse? kuld? sool? või äkki "edukad ettevõtted"? ;)
Investeerisin Toompea peldik OÜ-sse, turg on olemas ja suureneb pidevalt. Eelmine aasta tuli puhast 20 kilo. Hea pikaajaline rahapaigutus :)
20 kg?
E14haal, kas Sul reaalselt ka see raha oli olemas või testisid lihtsalt arvamusi?
E14haal, kas Sul reaalselt ka see raha oli olemas või testisid lihtsalt arvamusi?
Alustuseks võid ju lihtsalt ka virtuaalportfelli teha ja vaadata, kuidas sul virtuaalse 200 000 läheb.
Ei soovita! See tekitab algajale väga petliku illusiooni. Virtuaalportfelliga pole mul veel kunagi õnnestunud raha kaotada - osta mida tahad...erinevalt päriselust :-(
20kg puhast :D
kui aastaga nii vähe "puhast"kogunes siis vist väga palju kundesid ikka ei olnud!
kui aastaga nii vähe "puhast"kogunes siis vist väga palju kundesid ikka ei olnud!
Anna naise /pruudi/ katte.Too teab kindlasti.
E14haal:
Loe läbi raamat "Trade Your Way to Financial Freedom" by Dr. van Tharp.
Igasugustes foorumites kuuled vaid infomüra.
Loe läbi raamat "Trade Your Way to Financial Freedom" by Dr. van Tharp.
Igasugustes foorumites kuuled vaid infomüra.