Küsiks siis uuesti üle, et kas eilses "Börsipäev 9.Juuli" kirjtatud info BRCD kohta on ikka õige või on tegemist lihtsalt inimliku eksitusega. Nimelt oli kirjas, et BRCD(hetkel $6,60) hinnasiht on $35.
Kus kohas on Eestis parimad valuutavahetused? Enda kogemus on näidanud, et Hansa on kõige halvemate hindadega ja Tavid on kõige paremate hindadega. Miks osadel seppadel on teksti kõrval pilt? Häkerdage mulle palun president Bushi nägu.
Ja veel: Selle karbussi teemale tahaksin lisada, et mul on sissepritse ja automaatkäigukast :)
a) Vaata väljalibisenuud makroflexile tõsimeeli otsa, tee hellitav nägu ja oleta, et tal on hing. Ürita teda rahulikul toonil meelitada pudelisse tagasi tulema. b) Selgita talle, et liberaalsus on küll tore asi, kuid tema vanaisa, kes ronis valel ajal pudelist välja ja alustas eneseotsinguid, lõpetas prügikastis koos kartulikoortega. c) Ütle kindlameelselt: "Koht" ning näita näpuga täpne asukoht kuhu ta peaks ronima. Soovitavalt ukse- või aknaraami läheduses. d) Kui ta ei saa selgest eesti keelest aru, tõmba ta lihtsalt haneks. Võta teine pudel ja topi sinna. Seda tee kalgil ilmel ja sõna eneserahustuseks:"Noh, liberaal! Kas sa ei mõistnud, et anarhismis võidavad tugevamad?" e) Nüüd otsi sobilik hape, mis tahke makroflexi taas vedelikuks lahutaks ja vala see purki. Ürita mõne hüdroksiidiga hape makroflexivedelikust eraldada. Järgijäänud ollus tõmba suvalise süstlaga sisse, kuumuta pliidiraual nõela otsa, siis torka see algsesse pudelisse ja katseta vedelik sisse süstida. Kui kohe mütakat ei käi, siis varsti ilmselt küll. f) Nüüd on terve elamine makroflexi täis. g) Vahepeal helista naisele kui ta kodus pole ja ütle, et meil käis sisekujundaja. h) Korja seintelt tahkunud makroflex ära ja pane purki. Lahuta uuesti kogu asi vedelikuks.
Mul oleks abi vaja seoses sellega, et ärkan liiga vara üles ja nagu eelneva kommentaari postituse kellaajast võib välja lugeda, siis on teistelgi uneprobleeme. Tavaliselt magan ikka normaalselt (kusagil kella 10-ni), kuid nüüd olen 2 korda väga vara üles ärganud, ainus ühine asi on see, et olen eelmine päev tilgakese veini tarbinud. Kas see mitte paremini magama ei peaks panema?
Nagu käesoleva postituse ajast võib välja lugeda, on uneproblemide lahendamiseks võtted olemas. Esialgu soovitan Sul, Alvar, tilgakese veini kõrvale ka piisake õlut tarbida - ja uni tuleb oi kui hää! Kui aga see ka enam ei aita, siis pead ilmselt minema kogemusi otsima põhjanaabrite parlamendisaadikute käest, kes on kuuldavasti väga osavad alkoholi sisse ka tablette panema :-)
Mnjah. Vist on kategooria "Off Topic" (kuidagi ilusa eestikeelse nimega muidugi) vajalik tekitada. Igasugused naljad, imestamised, tööotsimised jms. sinna panna. Saaks ülevaatlikumaks...