No mis tahad? Paned 15 euro senti mängu ja loodad et keegi tuleb mängima.
tartz
No mis tahad? Paned 15 euro senti mängu ja loodad et keegi tuleb mängima.
Ei looda, pole mängur, kui teine kord küsimusi esitad, pane oma nii-dele küsimärk lõppu, et aru oleks saada, mida tahad.
Ja kui totaalne krahh tuleb, siis enam rublat mängu ei pane???
Mõte oli selles, et mina arvan fundamentaalsetel põhjustel, et järgmise aasta, ca. kevadeks, peaks hind kõrgem olema. Praegu juba hind hea sedapidi tõenäolisuseks.
Rubla teema pole oluline. Teoreetilise börsikrahhi puhul ei kehti enam ükski arvamus. Ok?
Rubla teema pole oluline. Teoreetilise börsikrahhi puhul ei kehti enam ükski arvamus. Ok?
luarvikluarvik
Mõte oli selles, et mina arvan fundamentaalsetel põhjustel, et järgmise aasta, ca. kevadeks, peaks hind kõrgem olema. Praegu juba hind hea sedapidi tõenäolisuseks.
Millised need fundamentaalsed põhjused on, nii huvi pärast küsin?
ymerameesluarvikluarvik
Graafiku-meestel pole ju fundamentaali vaja, aga näiteks see paari kuu vanune arvamus, sisaldab nii karu kui pulli. Praegune hind sellest ajast oluliselt all.
http://seekingalpha.com/article/3327765-gopro-71-or-45-pick-your-scenario?li_source=LI&li_medium=liftigniter-widget
luarvikluarvik
Aaaaaaaaga mis arvamus kehtib praktilise börsikrahhi korral ?
luarvikluarvikymerameesluarvikluarvik
Graafiku-meestel pole ju fundamentaali vaja, aga näiteks see paari kuu vanune arvamus, sisaldab nii karu kui pulli. Praegune hind sellest ajast oluliselt all.
http://seekingalpha.com/article/3327765-gopro-71-or-45-pick-your-scenario?li_source=LI&li_medium=liftigniter-widget
Ega sa nalja ei tee? Sellisele tootele, sellisele sektorile nii pikka estimate laduda on väga vee ääres liivale joonistamine. Mina näiteks ei pea üldse võimatuks, et siin võib firma X võib tulla tootega (ei jälgi väga, ehk on juba tulnud), mis headline tekitab ja koore riisub ning näiteks Gopro kasvatatud inventory otsa istuma jätab.
Gopro võib vabalt olla Nokia, kes vaikselt trooni kaotab. Droon on laskmata karu nahk igal kümnel juhul.
Ja muide, selline pisiasi nagu Ambarella guido, kuidas kommenteerid?
ymerameesluarvikluarvikymerameesluarvikluarvik
Ega sa nalja ei tee? Sellisele tootele, sellisele sektorile nii pikka estimate laduda on väga vee ääres liivale joonistamine. Mina näiteks ei pea üldse võimatuks, et siin võib firma X võib tulla tootega (ei jälgi väga, ehk on juba tulnud), mis headline tekitab ja koore riisub ning näiteks Gopro kasvatatud inventory otsa istuma jätab.
Gopro võib vabalt olla Nokia, kes vaikselt trooni kaotab. Droon on laskmata karu nahk igal kümnel juhul.
Ja muide, selline pisiasi nagu Ambarella guido, kuidas kommenteerid?
Kui kõik väga kindel oleks, oleks ka praegune hind midagi muud. Võid ju proovida shortida ja loota, et äkki kukub 20$. Gpro turg, millel tegutseb, on kasvav ja arenev. Nokia võrdlus ei päde. Ambal oli see in-line. Gopro ilmselt ei tule oma uue kaameraga aastalõpul välja, aga järgmisel aastal saab see olema.
Ega ei olegi plaanis Gopro-sse kinni tõmmata, lihtsalt üks aktsia. Kui sobib, siis ei viitsi praegu arutada enam sel teemal.
"Gpro turg, millel tegutseb, on kasvav ja arenev."
ma ilmselt elan mingis teises maailmas, aga viimased 5 aastat on kogu see kaamerate turg kokku tõmbunud, mitte kasvanud. Kuigi Gpro suutis leida seikluskaamerate nishi ja popiks muutuda, siis konkurendid ei maga, igasugu nimedega on neid turul saada, ka SONY lt. Seikluskaamera on ikka nishitoode, enamus on rahul, et fotoka ja videokaamera asemel saab nüüd köike teha telefoniga, mis niikuinii kaasas ja nii see lähiajal ka jääb
ma ilmselt elan mingis teises maailmas, aga viimased 5 aastat on kogu see kaamerate turg kokku tõmbunud, mitte kasvanud. Kuigi Gpro suutis leida seikluskaamerate nishi ja popiks muutuda, siis konkurendid ei maga, igasugu nimedega on neid turul saada, ka SONY lt. Seikluskaamera on ikka nishitoode, enamus on rahul, et fotoka ja videokaamera asemel saab nüüd köike teha telefoniga, mis niikuinii kaasas ja nii see lähiajal ka jääb
Arvan, et võiks ostukoht olla.
Mobladele on igasuguseid vidinaid. Kaitsed, vutlarid, hoidjad jne.
AMBA hoiatuse pealt sai teada, et uut toodet ei tule. Eilse GPRO teavitamise pealt, et nende uus, pisike ja kallis aastaks 2015 tegijaks tehtud asjake ei ole ikka tegija. Hero Session hind toodi $100 võrra allapoole. Paar kuukest sai toode väljas olla ja siis tuleb lipulaeva hinda kärpida. Kõik jamad olid juba ammu priced in vä?
ymeramees
AMBA hoiatuse pealt sai teada, et uut toodet ei tule. Eilse GPRO teavitamise pealt, et nende uus, pisike ja kallis aastaks 2015 tegijaks tehtud asjake ei ole ikka tegija. Hero Session hind toodi $100 võrra allapoole. Paar kuukest sai toode väljas olla ja siis tuleb lipulaeva hinda kärpida. Kõik jamad olid juba ammu priced in vä?
Seda oli arvata, et Sessioni hind ei püsi. Lihtsalt väiksemad mõõtmed keskmiste näitajate juures ei õigusta rämedalt kallimat hinda võrreldes tippmudeliga.
Päris korralik peata olek ... VR seade 16 kaameraga, uue toote hinnalangetamine, live webcastingu seade.
Täpselt ei saa aru mida toodavad ja miks. Fookuse kadumine.
Täpselt ei saa aru mida toodavad ja miks. Fookuse kadumine.
GPRO CEO mentions "the 60 mounts and accessories" as evidence it's not a one product company.
Citi: 2015 Is A Lost Year for GoPro; All Eyes on the HERO5 and the Flying Cam in 2016
Vähe tähelpanu saab see parim idee 20150+ Nii nii, tundub, et rohkem ei kuku. Kange tahtmine pos. sisse võtta. Liigub hetkel 29 peal. Keegi minuga samas taktis ka?
GoPro reports Q3 EPS 25c, consensus 29c
Reports Q3 revenue $400.34M, consensus $433.6M.
GoPro sees Q4 EPS 35c-45c, consensus 82c
Sees Q4 revenue $500M-$550M, consensus $690.49M.
Kuidas nüüd selline asi sai juhtuda?
Reports Q3 revenue $400.34M, consensus $433.6M.
GoPro sees Q4 EPS 35c-45c, consensus 82c
Sees Q4 revenue $500M-$550M, consensus $690.49M.
Kuidas nüüd selline asi sai juhtuda?